Nezāles neiznīkst ([info]jan09) rakstīja,
Re: vvz
Visticamāk ka man ir problēmas ir izteiksmi ;)
Mani neuztrauc ne automehāniķi, ne zobārsti, ne viņu izdevumu/ienākumu analīze, ne VID/valsts problēmas. Man vnk riebjas šādas raganu medības. Tā vietā, lai palielinātu ienākumus budžetā ar ražošanu, pie tam stimulētu vietējos ražotājus, it īpaši eksportētājus; tā vietā, lai koncentrētos uz valstij kaitīgo naudas tērētāju (a la ministrijas, mistiskas aģentūras uc liekēži) samazināšanu, tā vietā, lai beidzot izbeigtu muldēšanu a la LV kā banku lielvalsts, tūrisma Meka, Baltijas tīģeris, nē, nē - modē ir kampaņas. 5'gadi 3 gados, panākt un apdzīt, fašisms neuzvarēs utt.
protams, masām vajag ienaidniekus - dzērājšoferi, oligarhi, krievi, nodokļu nemaksātāji - celtnieki, ārsti, frizieri jau bija, šobrīd topā automehāniķi!
VIDam iesaku pievērsties IT jomai - skrūvētāji, administratori, programmētāji, vakara/brīvdienu haltūrētāji - valsts zaudē 34.5M gadā!

UK priecājas, ka cilvēki kko dara, un nesēž uz pabalstiem. valsts vinnē uz neizmaksātiem pabalstiem, apgrozījumu, PVN utt. lielākā daļa tomēr ir IK/SIA, ved grāmatvedību, kko maksā nodokļos, un visiem labi. protams, ja UK ieņēmumu dienests pieķersies, un pamatoti - būs MILzīgas problēmas. angļu kolēģis padalījās pieredzē. tai pašā laikā neredzu, ka mazos pelēkos īpaši aiztiktu - laikam koncentrējas uz lielajiem. ;)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?