[sucker's dreams]
...I guess I thought you had the flavour
 
18.-Dec-2018 01:10 pm
Tā kā nākamgad ilgu laiku būsim kkur ceļā, domāju, kas labāk - mini dators vai planšete. Ar pēdējo iepriekš saskaršanās nav bijusi, tad nu eju cauri ķīniešu saitiem kko pasūtīt izmēģināšanai. Žēl pirkt uzreiz kko labu, ja pēc mēneša sapratīšu, ka nepatīk. Jebkurā gadījumā būs vēl viens ķeksītis atzīmēts pie darāmā priekš ceļošanas.


Veiksmīgā kārtā atkal esmu slima...tad nu šis laiks tiek izmantots, lai "atpūstos" ..tobiš dzīvoklis jau sakārtots, vēl jāķerās klāt datora tīrīšanai, maģiskās atvilktnes kārtošanai un vēl drēbju skapim jāiziet cauri...pārāk daudz apģērba gabali šī gada laikā nav nemaz uzvilkti..tad un nafig viņiem tur jābūt.


"A better, more positive Tumblr...."
Izgāju cauri savam time line. Katrs otrais posts tgd rāda "Hey, this post may contain adult content, so we’ve hidden it from public view."
Shit! Man likās, ka šitas sākas ar rītdienu un paspēšu lejupielādēt visas foršās bildes :(
Comments 
18.-Dec-2018 05:18 pm
ja domāts izklaidei, kamēr esi ceļā (piemēram, lidmašīnā/vilcienā/mašīnā braucot) tad planšeti, jo vieglāk noturēt rokās, savukārt, ja pilnvērtīgai datora aizvietošanai galamērķī, tad laptopu, ir pietiekami daudz ne pārāk smagi tagad pieejami.
arī protams, atkarīgs, kādiem mērķiem lieto, ja vairāk darbojies ar attēliem/video, tad planšete labāk, bet, ja ar tekstu, tad laptops, jo ilgus laika posmus drukāt uz virtuālās klaviatūras varētu būt kaitinoši.
ir vēl tās planšetes, kurām var piekabināt klaviatūŗu un pārvērst mini laptopā, bet cik es esmu dzirdējusi, ne pārak labas atsauksmes par šām.

man šķiet tomēr vislabākais kombo ir labs telefons un labs laptops
18.-Dec-2018 09:55 pm
Es tieši to pašu daru, revidēju savu Tumblr :D Liekas, ka tā vieta vienkārši drīz būs dead, sava jaunā pozitīvisma dēļ.
This page was loaded Mar 28. 2024, 11:37 am GMT.