[sucker's dreams]
...I guess I thought you had the flavour
 
23.-Nov-2017 01:35 pm
Joprojām tumša bilde par ārstu lietām..tuvāko mēnešu laikā jāiet ikgadējais ginekologa check up + spirāle jāmaina.
Līdz šim dzīvojos ar savu prastāko uzturēšanos Norvēģijā atļauju, bet tā kā man nav "upgrade" atļauja, tad man nav šejienes ģim.ārsta. Līdz šim iztiku, bet tā kā man vajag gin., man vajag ģ.ā. vai arī dārgi maksās & būšot čakars visp tikt.
Mēģināju kkādas cenas googlēt..pipec!
Spirāles ielikšana & kas ar to saistīts ~150€... + tikpat par spirāli..un ap 100 par after check up. Pirms chech up jau ar vajadzīgs..
Tās cenas privātai klīnikai. Ceru, ka ar nosūtījumu kkur būs lētāk...LV par visu man aizgāja kkādi 200€. Skaidrs, ka te būtu dārgāk, bet ne jau tik ļoti :/ Un viss tikai tāpēc, ka negribu bērnus tuvāko gadu laikā..nu ja visp gribēšu nākotnē.

Mīļotajam atkal bez-darba posms & sēž mājās. Šon biju domājusi izsūtīt ārā, jo gribās pabūt vienai mājās... Bet šon sola baigo vētru...lai gan hz..varb tieši tāpēc gribēs pats kkur doties xD
..bet visp man nevajadzētu sūdzēties..ok bieži ir mājās, bet arī tās 2ned, ja viņam sanāk nostrādāt mēnesī ļoti palīdz. Plusā sapircies savam hobijam nepieciešamo un sēž ieracies visādās pamācībās & youtube video pa to tēmu...tā ka izmanto brīvo laiku lietderīgi :)
Comments 
23.-Nov-2017 10:33 pm
Es gan neesmu likusi, bet klīnikās te apmēram līdzīgas cenas šobrīd, vienīgi after check up posms iztrūkst. Bet jā, ievietošana tā ap 100-120, tikpat par spirāli. Vismaz cik internets manos pētījumos saka.
23.-Nov-2017 11:05 pm
Opā..man doks 30€ paprasīja par ielikšanu un 150€ pati spirāle.. Tas bija 3g atpakaļ, kas nav nemaz tik ilgs laika posms..vai arī man vnk noveicās.
23.-Nov-2017 11:08 pm
Es laikam sajaucu, pat ARSā ievadīšana ir 30. Tad jau laikam tā vien būs, sorry, ne tur paskatījos. Bet kā vispār ir, iesaki?
23.-Nov-2017 11:38 pm
Ļoti iesaku! :)
Tabletes pat neesmu mēģinājusi, bet pirms spirāles lietoju Nuva Ring, ar kuru kkur gada laikā pieņēmos svarā par vismaz 15kg. Kā ieliku spirāli, tā viss liekais sāka pazust un jau laiku kā esmu vecajā formā.

Ielikšana pipec ku sāpīga. Pirmās dienas diskomforta sajūta, bet pēc tam neko neesmu jutusi, ka man tur kkas būtu (neviens čalis ar neko nav sajutis). Pakāpeniski menstruācijas palika arvien vieglākas un mazāk..un man galvenais - regulāras.
Pirmajā gadā ik pēc pāris mēnešiem gāju uz check up, jo likās, ka kkas ne tā, bet tā bija vnk mana paranoja. Neilgi pēc ielikšanas vienīgi bija izrakstītas vaginalās tabletes/kkas no antibiotikām, jo tomēr švešķermenis un ķermenim nepatika, bet pēc tam nekādu problēmu.
23.-Nov-2017 11:44 pm
Es arī ar tabletēm esmu pieņēmusies, bet tur grūti saprast, kas pie vainas - reāli tabletes, citas tabletes vai mīļotā mīla uz fāstfūdu, haha :D
Viņas visas uz 3 gadiem, vai ir arī ilgspēlējošākas? Ir dzirdēti varianti par ārpusdzemdes grūtniecību, bet to drīzāk gribētos ieskaitīt anomālijās.
24.-Nov-2017 12:01 am
Mana (Fleree) ir uz 3g, bet cik zinu ir arī uz 5g.
Pirms likšanas izrakāju visu netu, ka vienā brīdī jau vairs pat negribēju likt. Bailes bija arī, ka ķermenis atgrūdīs un nāksies ņemt ārā un visa nauda būs pa pipelēm. Bet noriskēju un tgd pat negribu neko citu.
24.-Nov-2017 12:02 am
Paldies par viedokli :) pierakstījos uz konsultāciju, anyhow.
24.-Nov-2017 12:07 am
Veiksmi! ;)
This page was loaded Apr 18. 2024, 8:04 am GMT.