[sucker's dreams]
...I guess I thought you had the flavour
Commenting To 
23.-Nov-2017 01:35 pm
Joprojām tumša bilde par ārstu lietām..tuvāko mēnešu laikā jāiet ikgadējais ginekologa check up + spirāle jāmaina.
Līdz šim dzīvojos ar savu prastāko uzturēšanos Norvēģijā atļauju, bet tā kā man nav "upgrade" atļauja, tad man nav šejienes ģim.ārsta. Līdz šim iztiku, bet tā kā man vajag gin., man vajag ģ.ā. vai arī dārgi maksās & būšot čakars visp tikt.
Mēģināju kkādas cenas googlēt..pipec!
Spirāles ielikšana & kas ar to saistīts ~150€... + tikpat par spirāli..un ap 100 par after check up. Pirms chech up jau ar vajadzīgs..
Tās cenas privātai klīnikai. Ceru, ka ar nosūtījumu kkur būs lētāk...LV par visu man aizgāja kkādi 200€. Skaidrs, ka te būtu dārgāk, bet ne jau tik ļoti :/ Un viss tikai tāpēc, ka negribu bērnus tuvāko gadu laikā..nu ja visp gribēšu nākotnē.

Mīļotajam atkal bez-darba posms & sēž mājās. Šon biju domājusi izsūtīt ārā, jo gribās pabūt vienai mājās... Bet šon sola baigo vētru...lai gan hz..varb tieši tāpēc gribēs pats kkur doties xD
..bet visp man nevajadzētu sūdzēties..ok bieži ir mājās, bet arī tās 2ned, ja viņam sanāk nostrādāt mēnesī ļoti palīdz. Plusā sapircies savam hobijam nepieciešamo un sēž ieracies visādās pamācībās & youtube video pa to tēmu...tā ka izmanto brīvo laiku lietderīgi :)
Comment Form 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Mar 28. 2024, 9:56 pm GMT.