[sucker's dreams]
...I guess I thought you had the flavour
 
8.-Jul-2016 01:00 pm
Puiši todien arī bija uz veikalu..nu nekas. Toties ledusskapis pilns ar gaļām. Par laimi visam termiņi beidzas ar dažu dienu starpību & piespiedu kārtā nav jādomā ko kurā dienā taisīt. Šodien pirmo reizi mūžā taisīšu kko medus-sinepju marinādē. Pēdējo reizi ko tādu ēdu liekas 2009.g. ...nu vismaz vienīgās spilgtākās atmiņas saistībā ar šo. Ļoti traucē tas, ka sinepes ikdienā nelietoju & nezinu īpašu atšķirību, kuras būtu labākas. Plusā no receptes ņēmtās "angļu sinepes", kad tulko uz norv.v. ir "norvēģu sinepes"..un vietējā veicī tādas nebija. Nu redzēs..marināde dziest un apspiežu vēlmi eksperimentēt, pieliekot ko vēl klāt :)

Vakar darbā bija briesmīga diena. Nojūdzās nets = apmaksas sistēmas ...un pietam tieši uz zaparas laiku. Pašai arī nezinu kas uznāca & viss misējās.. vislielākā škrobe, ka tieši, kad konkrētā viesmīle man lūdza ko darīt. Ļoti patīk kāda viņa ir darbā. Miera iemiesojums, visu dara precīzi, nekādas bļaušanas, ja kāds kko ne tā..ne velti viena no vecākajām viesmīļiem. Gribētos pat teikt, ka visvecākā pēc statusa :D Esmu uzstādījusi mērķi un diezgan viegli redzu sevi viņas vietā/tādā pašā statusā. Protams tas prasīs diezgan laiciņu. Vēl jāsamācās visu visu & jāpierāda sevi. Pagaidām domāju, ka iet labi. Mazs progresiņš arī ar valodu jūtās. Cenšos arvien biežāk ar klientiem runāt. Ja kko vairāk grib & nav baigā zapara cenšos vairāk ko atbildēt, pirms pāreju uz angļu valodu..nu ja saprotu, ko no manis grib :D Vienā tādā momentā riktīgi sasmējos par sevi...daudz izvēstāk bija, bet no sērijas "es darīt, tu gaidīt" :D

Beidzot pieķēros arī jaunajam Deftones albūmam...pirmā doma - ļoti Deftonīgs..es tiešām nezinu, kā labāk noraksturot :) Tiešām ir labs!
...beidzās ar Crosses klausīšanos..tāpat tas pats vokāls :D
Comments 
8.-Jul-2016 05:44 pm
ai kāds tu malacis, prieks, ka beidzot strādā un cīnies! ^^ you go girl :P
This page was loaded Mar 29. 2024, 12:38 am GMT.