[sucker's dreams]
...I guess I thought you had the flavour
 
24.-Jul-2012 10:14 am
Nu zajbala pamatīgi!! Kad, pie velna, es norm pamodīšos laicīgi..
Jā jā..no rīta to & to izdarīšu... Teju tūlīt jau jāizbrauc, bet es pat neesmu sākusi brokastot..un nav brīnums..jau cik sen, ja neesmu pamodusies, ēdiena smaka man uzdzen nelabumu, tāpēc es ļoti ilgu laiku, vecvecākiem par šausmām, neēdu brokastis.. Bļin, pat uzpīpēt nevaru..
Karoče izbesījusiess pamatīgi :( Es pat nebiju domājusi par vēl 5min pagulēšanu, kad pamodos stundu vēlāk... Meh, varb pie vainas arī tas, ka šonakt galīg draņķīgi gulēju.. 2vos naktī es pamodos pilnībā izgulējusies.. un tā vēl pāris reizes pa nakti..mīļoto gan jau ar nomocīju ar savu grozīšanos & nemitīgo iešanu pīpēt... Meh... Veiksmīgu man darba dienu...
Comments 
24.-Jul-2012 01:03 pm - man ļoti besī cīruļi, turļurļur
hey, bet varētu būt arī ļaunāk, 16 and pregnant!
same here, tikai es parasti visu nokavēju par stundām, ē, piecām-sešām un lieku mīksto. ja tas būtu ārkārtīgi svarīgi, mani savāktu. un es jau uzskatu, ka jāguļ ir tad, kad gribas gulēt, then again, kārtīgs darba cilvēks, ne tāds raspizģajs frīlanseris kā es, laikam to nevar atļauties.

oh and btw, I haz quite a bit of stuff for ya, un jāparunā ar Tavu mīļoto par tehniku, viš teica thrashdien, bet tā kā man nav viņa meila, tad es viņu nevaru dabūt rokā :D nu vai arī man ļoti liels slinkums meklēt. sooo.. mail?
24.-Jul-2012 01:10 pm - Re: man ļoti besī cīruļi, turļurļur
simple and genius.
nuuuu, es teiktu, ka vnk ir iemesls, kapēc Tu aizgulies, un tas nav nogurums, tā ir nevēlēšanās darīt to, ko Tev jādara. un tas ir normāli. iznīcini negribēšanas cēloni un viss nostāsies pa vietām.
24.-Jul-2012 02:43 pm - Re: man ļoti besī cīruļi, turļurļur
Esmu miegamice & sliņķe vnk... :D
Pret so darbu kā tādu pretenziju nav.
This page was loaded Jun 16. 2024, 11:07 pm GMT.