Pļavas sirds ([info]iuzh) rakstīja,
@ 2009-02-25 22:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Liste

Opeth
Ar prieku vienmēr jādalās. Tā var nemanot salabot arī citiem garastāvokļus. Tā, nu, es arī vienmēr dalos. Grūti izteikt pat ko sakarīgu, jo atkal ir noticis, kas /dažkārt liekas/ prātam neaptverams. Viens mans sapnis īstenojies. Dažs varbūt smīnēs, ka nosaucu to par sapni, jo sak` kas tad tur ko neņemt un neaizbraukt uz savas iecienītākās blices konci, bet.. katram savs. Un šajā gadījumā Opeth man tāds svētums, ka uzdrīkstos teikt - sapnis piepildīts. Koncerts Tallinas Rock cafē bija zvērīga dimanta vērts. Un es nespēju pamosties no šī Opeth transa. Un vēl būt pirmajā rindā - dzirdēt un skatīt vaigā savus vis vis vismīļākos! Un būt tur vēl pie tam kopā ar it īpaši lielisku kompāniju! Un dabūt iekšā koncī normālu fotoaparātu un savā īpašumā gūt personīgi radītas Opeth bildes! Jāsaka kā Mārtiņam Rītiņam: Nu, kas var būt labāks par šo!
Liela daļa Tallinas koncī bija latvieši. Tuvu pusei uz pusi ar igauņiem, tā ka nākotnē Opeth jādabū uz Latviju!



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ziemelji
2009-02-26 02:11 (saite)
Yo, Es ar' biju Opeth koncī, vairāk gan otrajā rindā. Bet nu enīvej koncis tiešām bij' sapnis, daži brīži bija kā transā... interesanti tikai, ka iekšā laišana sākās bišķi pēc plkst.19. Lōģiski, ka bijām domājuši, ka koncis sākas plkst.19, tātad iekšā tiekam ātrāk u.tml. Jap, latvieši tiešām bija ļoooti daudz, persōnīgi mēs satikām vēl kaudzi ar latviešu draugiem, visur skanēja latviešy valoda. Neaprakstāmi, ļoti gaidīšu viņus arī LV!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

o
[info]iuzh
2009-02-26 12:06 (saite)
Ō, forši, man prieks par visiem, kas bija tur. Mani gan Deliverance laikā kaut kādi stulbi igauņi gandrīz nosmacēja, bet jūsmu tas nemazina. Par to iekšā laišanu gan es zināju jau pasen, ka 19 ver durvis tikai, tā ka šajā ziņā nekāda stresa. Mēs ar satikām dažu labu pazīstamu. Vēl izgāju ārā drusku pirms konča sākuma, kur vēl stāvēja gara rinda un visur vīd latviešu valoda. Dīvaina sajūta, ka jābrauc uz Igauniju viņus klausīties. Es jau domāju, ka uz Latviju viņus varētu dabūt kādā nākamajā tūrē, bet jābūt kādam ģeniālam cilvēkam, kurš spēs noorganizēt un uzaicināt - vai kāds tāds maz ir? Nebūtu ne vainas uz Melno Piektdienu atvilkt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?