Pļavas sirds ([info]iuzh) rakstīja,
@ 2008-08-24 21:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Sigur Ros - Jaunais, grūti izrunājamais, albums

Nogale
Cik maksā bultas un vairogi tavā superveikalā? (Mielavu sadzirdēju). Bet patiesībā gribēju atzīties, ka brutalfests, konkrēti mums, ātri beidzās, jo lietus bija tiešām nežēlīgs un, izlijuši līdz kaulam, nolēmām triekties tos 250 jeb cik tur kilometrus atpakaļ uz Rīgu. Tomēr četrās stundās, kurās tomēr tur pabijām, redzēju ne tikai kā dīrā divas tikko nokautas aitiņas, bet mani arī paspēja pārdot par 30 kausiem ar alu. Un ne jau velti es ar to lielos - biju visdārgākā no visām astoņām meičām. Vienai gan pavisam neveicās, jo viņu pārdeva tik par diviem kausiem, piemezdami vēl klāt žirga galvu, lol, lai nebūtu tik traki maz - un pie tam pārdeva "bomžaitim". Bet kopumā, atmetot lielīšanās tieksmi, viss bija labi, lai lietus, sniegs vai vardes krīt no lielās debess, jo kopā ar lieliskiem cilvēkiem - jautrība (un brīnišķīgi pavadīts laiks) vienmēr garantēta.
***
Kas attiecas uz Sigur Ros - tur tiešām nav ko stāstīt, jo koncerts iekļuva manā koncertpieredzes top trīs. Un tas ir pat ļoti labi, ņemot vērā, ka daudz lieliskos esmu redzējusi. Sigur Ros(u) manā topā apsteidz Gilmors un Porcupine Tree. Bet viņi tiešām piektdien bija ļoti baudāmi! Pag, laikam tomēr nav prātīgi izmest no top 3 Marillion, ņemot vērā, ka tas bija koncis uz urrā, stāvot pirmajā rindā un gūstot labu kontaktu mazāk ar Hogartu, vairāk ar Roteriju. Tas tomēr bija iespaidīgāk. Labi teiksim tā - Sigur Ros ir manā pieciniekā, kas ir ne mazāk kruti!



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re: Bēē
[info]montgomerijs
2008-08-26 11:36 (saite)
Skaidra lieta. Galvenais, lai nebūtu tā, ka publika tā lopiņa kaušanas laikā ekstāzē kliegtu "O, jē, o, jē!"

Un kā festivāla skanošais piepildījums?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Bēē
[info]iuzh
2008-08-27 11:41 (saite)
Galīgi garām no leišu puses, jo viņiem praktiski nav kara dziesmu, kas šādos festivālos ir nepieciešamas - tāpēc vienmēr tiek aicināti latvieši - Vilki, Auļi (kas, protams, ir lieliski) utt. un starplaikos skandēti tikai latviešu diski :D Tāpēc forši - sajūta kā Latvijā. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?