Pļavas sirds ([info]iuzh) rakstīja,
@ 2007-10-30 20:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ikdiena
Es jau tā progresīvi diendienā dzīvoju bez TV. Un nav jau tik traki, ņemot vērā, ka vismaz ir dators un internets, jo kas tad tanī TV ir tik labs, izņemot reklāmas? :) Bet šodien izbeidzās nets. Atslēgts un cauri. Ko darbdienā, lai dara bez neta? TV taču man nav! Tā nu ņēmu datoru un izskraidīju visu dzīvokli un, lai slavēts Jēzus! Kādam tiešām ir ansekjūrots nets! Un tā, nu, es te sēžu. Pie paša loga, dators uz palodzes un rakstu. Modernās tehnoloģijas ikdienā pārņem cilvēku prātus. Ja brīvdienās varu aizklīst prom no pilsētām un skarbās vides, tad darbdienu vakari jāpavada tehnoloģiju apmātībā. Ha. :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

~
[info]montgomerijs
2007-10-30 20:42 (saite)
Ehhhz. Man arī būtu, ko ieraudāt savā žurnālā un bloknotā ar spirāli par tehnoloģiju pārbāztību savā ikdienā. Dators no 6 rītā, drīz līdz pat 18 vai 19 ... Vai nebūs par daudz? Vai nevajadzētu jau laikus sākt meklēt biezākus briļļu rāmjus, kuros ievietot pusstopa pakaļpuses biezuma cienīgas lēcas? 8/

Un miera jau nav arī no darba brīvajā laikā. Mūzika un pa kādai filmai, tad vēl pa kādam jaunam skaņu priekam.

Toties vieglāk spriest par s*diem valstī, jo informācija, informācija, informācija ---> tā nu man ir katru dienu un DAUDZ. Un būs vēl vairāk. Tas atkal ir labi.

Bet vienalga - IT izraisa lēnu un mokošu nāvi. Ne mazāk kā Marlboro vai machorka ...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: ~
[info]iuzh
2007-10-30 21:55 (saite)
Mhm. Tāda tā cilvēces attīstība ir, ja skatās no senajiem laikiem. Tehnoloģijas attīstās nemanot. Ja vien zemei un cilvēcei nākotnē nedraud iznīcība, tad skaidrs, ka pēc tūkstoš gadiem mūsu pēcteči pārvietosies tikai pa gaisu, kā multenēs jau rāda. :P Vai arī cilvēku vairs nebūs, jo būs roboti. Vai arī pār zemi valdīs Crab-people 8) Un tā var turpināt ar ļoti daudz "VAI". Mēs dzīvojam tādā pasaulē kādā lemts dzīvot - ar to jāsamierinās. Es labprātāk dzīvotu ~10 gs. Latvijā, bet ko nevar to nevar. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

~~
[info]montgomerijs
2007-10-31 21:55 (saite)
Es gan izvēlētos dzīvot Latvijā laikā starp neatkarības atgūšanu un 1940. gadu. Huh! Un būt mākslas students (visus tos, eeeem, 22 gadus :D ). Labi, labi, tomēr ne, vienkārši pirms dažiem gadiem visai daudz lasīju Anšlava Eglīša darbus un jūsmoju par to bildi, ko viņš man uzbūra. ;)


Bet. Mēs nedzīvojam sliktā laikā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ~~
[info]iuzh
2007-11-03 10:22 (saite)
Latvija, katram citā laikā šķitusi vislieliskākā. Bet, jā, dzīvojam tagad, ne tad. Un slikti jau nav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?