Pļavas sirds ([info]iuzh) rakstīja,
@ 2010-06-11 10:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Fat is all over the place
Nē, bet apollo tiešām ir portāls, kam ir smagas problēmas ar korektoru. Burtiski katrā tekstā ir manāmas kļūdas (reizēm pat ļoti rupjas kļūdas), un es nesaprotu kāpēc viņi tam nepievērš uzmanību. Vizuāli man šis portāls patīk vislabāk, bet ļoti netīk kļūdas ne savos, ne citos, kur nu vēl publiskos tekstos.

Apollo rakstā par kaut kādu resnāko sievieti: "(..)Dona dienas pavada kopā ar savu mazo meitiņu, menedžējot vecākā dēļa nokļūšanu skolā(..)"

Nez vai skolā citi bērni neņirgājas, par to, ka viņš ir nevis cilvēks, bet dēlis, kur nu vēl faktu, ka viņa māte vēlas kļūt par pasaulē resnāko sievieti?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]labils
2010-06-11 11:06 (saite)
..un tad vēl viņa menidžē!!!

bet nu par šito laikam jāsaņemās kāds publisks uzsaukums jāuztaisa. ne tu vienīgā par šito iecepies un tā. bet nu jau nebaidos teikt, ka gadiem nekas nemainās.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]iuzh
2010-06-11 19:47 (saite)
Vai nu korektors ir vecs, izkūkojis āpsis vai arī varbūt kāds, kam maz maksā un, kas tādā veidā atriebjas darba devējam. Vajadzētu gan publiski viņus nokaunināt, ja viņi paši neaizdomājas, ka latviešu tauta ir izglītotāka nekā varbūt izskatās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?