Sacerda ([info]invidia) rakstīja,
@ 2005-09-26 13:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pastāstiet man, kādas grāmatas vai grāmatu izlasīšana ir mainījusi jūsu dzīvi - bet tā Pa Īstam, šo vārdu visnopietnākajā nozīmē. Varbūt pat varat noformulēt - kāpēc?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ud
2005-09-26 22:40 (saite)
Ha, visiem tādas nopietnās grāmatas. es varu pateikt, ka lasīšana lielos apjomos kā tāda ir izmainījusi manu dzīvi, bet ja jāmin konkrētas grāmatas, tad varu nosaukt Žila Verna "Noslēpumu salu", Daniela Dafo "Robinsons Kruzo" un vēl pārīti kuras ienāk prātā un kuru autori ir aizmirsušies - "Ukajali dzelmē zivis dzied" un "Draugs no tālienes". ja padomātu noteikti izdomātu vēl.
Bet viena lieta ir pilnīgi droša, nekad nav bijis tā ka uzreiz pēc izlasīšanas es saprastu ka attiecīgā grāmata kardināli izmainīs manu dzīvi. Un es esmu pārliecināts, ka tā nebūs. Bet sekas un ietekmi var just, ja paskatās ilgākā pagātnē.

Un kā ir ar tevi?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]invidia
2005-09-26 23:57 (saite)
Man ir grūti atbildēt, neskatoties uz to, ka pa īstam saviļņojušas mani ir grāmatas, kuru skaits redzams uz vienas rokas pirkstiem. Patiesībā pati sapiņķerējos savā jautājumā, jo pēc [info]duumi teiktā varu tikai noplātīt rokas un.. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?