Sacerda ([info]invidia) rakstīja,
@ 2010-01-05 13:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
atskaitīšos pati sev
Noskatījos New Moon. Sākumā nāca smiekli, beigās jau dusmas. Prātīgākais būtu nelikties par visu šo sviestu ne zinis, tomēr pieķēru sevi domājam, ka nudien atbaidoša ir tāda sabiedrība, kurā to uzskata par "visu laiku labāko" notikumu literatūrā/kinematogrāfijā/erotiskajās fantāzijās, whatever.

Meyer's fans have rushed to her defence. "Steven [sic] King doesn't know what a real book was if it hit him in the face. He's just a bloody guy who is jealous of Edward's good looks," wrote poster Kiki Alice Cullen. "King is no Gabriel Garcia Marquez so I don't understand why he gets to say who is a good writer and who is not," agreed another, while a third, who wished she could "just hit this guy", suggested that "we twilighters should send him tons of hate mail ... just to show him how many twilight fans he just pissed off."


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]murks
2010-01-05 13:18 (saite)
Nākas secināt, ka esi nenormāla :D

(Atbildēt uz šo)


[info]hestia
2010-01-05 13:45 (saite)
Twilight, protams, nav nekāds literatūras šedervs, atšķirībā no daža laba Markesa sacerējuma, un nespēj sacensties ar Stīvena Kinga stāstījuma kvalitāti, tomēr arī tai ir sava vieta (kā izklaidei, nekaitīgai pasakai) literatūrā, un nevajag tādēļ uzreiz rakt kara tranšejas :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]invidia
2010-01-05 13:51 (saite)
Tieši tā, tai ir pat ļoti konkrēta vieta. Bet fani uzvedas tā, it kā tas BŪTU šedevrs un SPĒTU sacensties ar labu autoru stāstījuma kvalitāti. Kā ar šādu paziņojumu spēj nākt klajā cilvēks, kurš ir lasījis to pašu Markesu un/vai Kingu (un teorētiski ir taču pamats uzskatīt, ka ir lasījis, ja jau izsaka pieņēmumu)?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?