t ([info]invictus) rakstīja,
@ 2013-10-16 11:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sievietes, kas no savas placentas gatavo smūtijus un ar happy sejas izteiksmi iztriec no glāzes. Gandrīz apvēmos. Tikpat labi tās nelaimīgās personas, kurām tiek amputēta kāda no ekstremitātēm, varētu savu nogriezto stilbu ielikt saldētavā bada laika karbonādēm.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]superdudinja
2013-10-17 11:40 (saite)
Man arī tas vienmēr ir licies pretīgi, bet tā arī mūsdienās ir viena no tām "dzīvojam zaļi un eko šmeko" tendencēm. Principā, pasaulē ir tautas, kas vienmēr tās palcentas izkaltē, saberž pulverī, lai apēstu, citi ēd tā pa svaigo - kā dzīvnieki - dzīvnieki vienmēr apēd savu placentu. Man liekas nepieņemami vairāk tas, ka ar to dalās ar citiem.. gribi, ēd, bet nedalies ar to ar draudzenēm. pretīgi. vienalga, cik tur daudz labās vielas, bet tā jocīgi.. daļa no sevis. lai gan savu puņķi mēs arī norijam, kas sakrājies kaklā slimības laikā...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]invictus
2013-10-17 22:35 (saite)
Nu, iesnas tomēr nav orgāns, tās vairāk līdzinās siekalām vai spermai, vai gļotām, savukārt placenta asociējas ar tādu kā pseido orgānu (kā placentu medicīniski klasificē? bāž vienā maisā ar iesnām vai tomēr ar orgāniem, tādiem kā aknas? vai varbūt ar audzējiem u.tml.drazu, kas parādās organismā tikai pie īpašiem apstākļiem?). No otras puses placenta jau arī tāds receklis vien ir, filejas pa vidu taču nav.
Lai vai kā, placentas ēšana man šķiet tikpat drausmīga kā, piemēram, savas nieres notiesāšana pusdienās. Vai izoperēta audzēja notiesāšana pusdienās. Un vēl ar draudzenēm. FU, b*.
Esmu redzējusi, kā kaķene apēd placentu, un esmu redzējusi arī to, kā kaķene apēd vienu no tikko dzimušajiem kaķēniem. Mēs tomēr neesam dzīvnieki.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]invictus
2013-10-17 22:55 (saite)
Nezinu, citādāk varbūt būtu, ja tā žāvēta un smalcināta būtu, piem, iejaukta šampūnā, tā ka neredz un nejūt, vai - vissliktākajā gadījumā - apvalkotā kapsulā, kas jānorij vesela, bet nejau nu tgd svaigā veida ēst vai uzlikt uz gaļas dēlīša, ņemt un kko darīt ar to.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?