t ([info]invictus) rakstīja,
@ 2013-01-28 11:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:es

Okei, izmantot dakteri Gūgli nekad nav laba doma. Man kopš bērnības ir streptokoka infekcija - līdz izgrieza mandeles, to vien darīju, kā ar angīnām gulēju, un, lūk, tikko izlasīju, ka Mocarts nomiris no streptokoka. It kā man tā infekcija dus, es īpaši neslimoju, bet kakls enīvei man ir ļoti jutīgs, bez šalles esmu gultā, un vispār, ja es nedzīvošu veselīgi un neturēšu imunitāti formā, tad tas viss atkal aktivizēsies.
Kā skaidroja ārsts pirms paris gadiem, hronisks nogurums man nepārtraukti esot tāpēc, ka organisms 24/7 cīnās pret infekciju. Tagad gan vairs nav tik traki ar to nogurumu, izmaiņas ēdienkartē un fizisko aktivitāšu grafikā pēdējo 2-3 gadu laikā ir darījušas savu, bet tik un tā - ja nu mani piemeklē tāds pats liktenis kā Mocartu? Jāuztaisa asins analīzes un vispār - ir laiks izstaigāt dakterus.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ieraksts
2013-01-28 11:39 (saite)
to infekciju nemaz nevar pilnībā iznīdēt?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]invictus
2013-01-28 20:05 (saite)
No saviem ārstiem sapratu, ka ne, var nomākt, bet pasīva tā tomēr paliek. Es tā saprotu, ka viņa dzīvojas kkur organismā. Mandeles izgrieza, bet asins analīzes tik un tā uzrādot klātbūtni, tātad kkur viņa ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]superdudinja
2013-01-28 18:12 (saite)
Liela daļa pasaules cilvēku nomirs no infekcijām - vienalga, vai stafilokoks, streptokoks, gonokos vai vēl nez kas.
Cits nomirst no kardiovaskulārajam problēmām, cits no audzēja, cits no infekcijas...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]invictus
2013-01-28 20:03 (saite)
Hei, streptokoks ir TIK nopietni? Tas ir, es jau gadus 7-8 zinu, ka man tāds ir, atklāja baigi ielaistu, jo ģimenes ārste tikai pēc 13 nepārtrauktās angīnās pavadītiem gadiem aizsūtīja uz pārbaudēm. Atklāja, izoperēja mandeles, špricēja bicelīnu mēnešiem, sūtīja pie reimatologa uz pārbaudēm.
I mean, Mocarts tomēr dzīvoja dažus gadsimtus atpakaļ. Man tiešām vajadzētu šo nopietni kontrolēt? Jo es kādus gadus 3-4 neesmu likusies ne zinis, a bet pēdējā laikā tie ceļi sāp, so es uztraucos par saviem reimatisma riskiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]superdudinja
2013-01-28 20:37 (saite)
Nē! Streptokoks dzīvo mums visur, visur apkārt - uz katra no mums. Tas, ka tava imunitāte ir mazliet jūtīgāka, nenozīmē ka mirsi kā Mocarts. bet, manuprāt, nomirt ar infekciju ir daudz jaukāk nekā ar audzēju, haha :D

Neviens (gandrīz) nekad nemirst tāpat nenokā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?