t ([info]invictus) rakstīja,
@ 2013-02-06 13:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:es, ikdiena, vesels

Okei, man ir reāli sūdīgi. Viegls drebulis, smagi iekaisis kakls, iesnu priekšvēstneši, sāpīgi norīt un aukstums mijas ar karstumu. Bail, ka sāks asiņot deguns. Nu, bet neko, vismaz šodiena un rītdiena ir jāiztur, piektdien varbūt varētu paņemt slimības lapu. Ceru, ka nav gripa. Žēl, ka nav termometra, pēc sajūtām ir daudz.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]light_effect
2013-02-06 13:59 (saite)
Es tavā vietā tūlīt ietu mājās! Ir jāsaprot,ka veselība,nevis darbs pirmajā vietā. Marš uz gultu ar karstu tējas krūzi rokās! Citādi mans murgs sāks realizēties īstenībā!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]walkire
2013-02-06 18:53 (saite)
+

Ja tev priekšā nav darījums uz latu tūkstošiem vai tikšanās, no kurām neiedomājami daudz kas atkarīgs, sūti visu nah. Es slima esmu gājusi uz darbu/mācībām un šobrīd mana imunitāte ir pilnīgā pakaļā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]invictus
2013-02-06 21:40 (saite)
Man visiem darbiem ir tiesā sniedzamie termiņi, es nevaru tā vnk piekāst komandu un lūgt, lai kāds cits dara manā vietā - man nav nedz tādas autoritātes, nedz tik ilgi esmu pavadījusi kolektīvā, lai kāds saprastu, jo visi nāk uz darbu kā slimībā, tā veselībās, slimot atļaujas tikai administratores un īpašnieki :)
Piektdien it kā nav nekādu dedlainu, tsd, iespējams paņemšu brīvu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]light_effect
2013-02-06 18:55 (saite)
Pilnībā piekrītu walkire . Sēdi mājās un ārstējies!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?