insommnia ([info]insommnia) rakstīja,
@ 2010-09-26 10:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:awake
Mūzika:Cougar Town
Entry tags:es, life

Svētdienas rīts
un es jau esmu pamodusies 10os, tas nekas, ka aizmigu ap 3am, jo bija jānoskatās filma Immigrants (L.A. Doclce Vita). Laba filma, iesakāma tiem, kuri domā, ka dzīve un darbs svešās zemēs ir medusmaize.

trakākais jau tas, ka pamodos un sadusmojos uz sevi, bet tad atcerējos, ka 1pm braucam uz car boot sale. zin kā, nāk rudens, sāk vajadzēt kaut ko siltāku.

šovakar meatmarket.

Vakar bija atkal neticami lovely diena, tas nekas, ka rudeni patiešām jau var sajust. nu tādu vēso rudeni... izbraucām ar velo pa rajonu, apskatījām vecos objektus un atzīmējām dažus jaunus.
Vakarpusē nobraucām līdz Kensingtonai. B visu laiku sūdzejās, ka es viņu gribot nogalināt, kā es varēju zināt, ka šoferi palaiž tik vienu velobraucēju, bet otram piegriež ceļu? es domā, ka B ir vienkārši bailīgāka, jo kad mēs ar M braucam, tad abi vienmēr tiekam visur, kur vajag.

mazajā tusiņā virtuvē, visa māja nosprieda, ka es dzīvoju iekš Junction un man vienmēr ir atvērtas durvis, izņemot tad, kad guļu vai skatos porn :D tāpēc zinu, kur kurš iet un kad iet. es esot kā tante, kas sēž mājas priekšā un visus vēro.

vakar B sāka stāstīt savas jūtas pret abiem puikām, tad kaut kā aprāvās, jo izdomāja, ka nav labi. a ko es, nu es taču neskrienu apkārt pa pasauli un nestāstu, ko esmu saklausījusies vai redzējusi, jo man parasti pietiek pašai savu lietu.

apsargs esot uzdevis uzvedinošus jautājumus par mani. žēl, ka viņa ari ir kautrīga un nepateica - she is fucking the other guy, bet tā vietā sastāstīja, ka esmu mājās. nu redzēs, mosh sovakar jānoiet garām un jāpasaka hello :D pēdējo reizi vakara sākumā viņš mani redzēja ar īru,a vakara beigās es gāju mājās viena :D

spānis ari izrāda interesi... vai es teicu, ka viņam ir drausīgs akcents un apmēram 70% in jāmin, ko viņš saka?
un jā, vēl mani nedaudz pārsteidz[info]sursurs attieksme, teiksim tā suportative positive. ceru, ka esi nākusi pie atziņas, ka ne viss ir tā, kā tas izskatās ;) man vienalga Tu patīc



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?