februāris

Posted on 2016.02.07 at 10:07
Tags: , ,
pirms 2-3 naktīm redzēju vienā naktī divus sapņus par avārijām. nebija gan nekas gaļains un asiņains, bet ar nepārprotamu manu iesaistīšanos. vakar pirmo reizi piecu gadu laikā noskrāpēju sānu teātra vārtrūmē un pašķaidīju spoguli. tad skaitās, ka man tagad jāgaida tā otra avārija arī?

tā vispār es vairs nevaru pabraukt ar golfu. mašīnu, kas braucot slāpst nost (nu kaut vai, kad noņem kāju no gāzes, vnk samazina ātrumu vai bremzē. slidenā laikā pagriezienos tas vispār ir ļoti "jautri", jo noslāpstot atslēdzas stūres pastiprinātājs), ķurai reizēm ir gandrīz neiespējami ielikt pirmajā ātrumā (otrajā arī mēdz būt grūti), no kuras regulāri izgaist eļļa, kam nav salona spoguļa, nestrādā aizmugurējā ščķotka un, kam krīt nost ātrumkloķa gala bumbulis (apakšā ir tāds abrazīvs izbīdījumus, kuru vairākas reizes esmu līdz asinīm iecirtusi rokā, cenšoties ielikt pirmajā. un tas bumbulis ir vairākkārt līmēts klāt ar divkomponentu līmi). karoč, kad mēs tiksim līdz golfa pārdošanai - nepērciet viņu. nu, ja es līdz tam nepaspēšu viņu samīcīt otrajā, sapnī solītajā, avārijā.

Comments:


[info]unpy at 2016-02-07 12:12 (Saite)
Jēziņ. No vienas puses izklausās pēc baisa moku rīka, no citas - tie visi taču ir salīdzinoši vienkārši un pa lēto novēršami sīkumi :)
*
[info]inese_tk at 2016-02-07 17:14 (Saite)
Nu to eļļas zušanu esam remontējuši vairrākārt bet tā atgriežas. Salona spoguli nevar pielīmēt, jo vecais uzkrita man braucot virsū kopā ar stikla gabaliem - jāmaina tad viss vējstikls. Bet slāpšanas un raustīšanās remontu mums lēsa uz 300 eur
Previous Entry  Next Entry