Cerību ezers

Posted on 2015.06.07 at 00:29
Tags:
Cerību ezers ir nenormāli jaudīgs. man ļoti, ļoti, ļoti patika. negaidīts, bet loģisks turpinājums Latviešu stāstiem, turklāt krietnu soli uz priekšu. un, lai gan JRT jau kuro sezonu stāsta, ka pētot krievus, tad šī ir tā izrāde, ar ko tas beidzot tiek reāli attaisnots - kur kaut kas beidzot tiek reāli pētīts. man attiecībā uz Vlada izrādēm allaž ir pietrūcis dziļums un tāds īsts smalkums (esmu gan redzējusi tikai Jūlijas jnkdzi un Peldošos), bet šite tas viss ir kā vajag. manliekas, kam tādam vajag baigo drosmi un ir liela iespēja izbraukt ārpus gaumes robežām vai kļūt banālam, bet te tas nav noticis. Rešetins izcils (mans iekšējais latvietis sākumā bija ļoti skeptisks attiecībā uz šo aktieri), visi mūsējie arī, vienīgi Vilis šoreiz kaut kā likās drusku ap/iemaldījies.

baigi daudz pārdomu vēl iekšā formējas, bet vēl kruti tas, ka uztaisīts tā, ka nav baigais gruzons. zinot to, cik ļoti ātri un vienkārši Vlads mēdz apvainoties, nebiju gaidījusi no viņa tādu pašironijas un skats-uz-sevi-no-malas pakāpi.

http://www.diena.lv/kd/intervijas/vladislavs-nastavsevs-es-nedomaju-ko-man-tas-maksas-14100308

Comments:


basta
[info]basta at 2015-06-07 01:26 (Saite)
uzfilmēpakluso.
Dieva nāve
[info]goddes at 2015-06-07 01:43 (Saite)
Es nesaprotu, kapēc skepse pret manu vārdabrāli, apskaties kaut vai Ugunsgrēki Dailē, izcils jau sen!
*
[info]inese_tk at 2015-06-07 12:52 (Saite)
nu teātris nav mana stihija, es tur vienkārši strādāju un iet ārpus darbalaika uz citiem teātriem, tērējot tam naudu, kuras man nav, baigi negribas, tāpēc neko neesmu redzējusi un neko nezinu. pēdējā izrāde, ko redzēju Dailē bija Marlēna un tas bija ļoti traumējoši. droši vien izejot no tā arī skepse. apzinos, ka visdrīzāk nepamatota, tāpēc jau rakstīju, ka "iekšējais latvietis" manī skepsēja.
[info]pashizgaazeejs at 2015-06-07 15:55 (Saite)
es ceru, ka būs vairāk cilvēku ar pārdomām. no vakardienas izrādes gāju tādā vieglā mentālā skurbulī no redzētā, bet dzirdēju, kā daži no ārāmejošajiem skatītājiem izrādi raksturoja vienkārši kā "smieklīgu" un vēl atzinās, ka pirmajā rindā sanācis iemigt. tā mazliet skumji tobrīd palika par to, ka liels un teju ģeniāls darbs izdarīts tādu acīmredzamu, visiem ikdienā sastopamu jautājumu izgaismošanai, bet iespējams, ka līdz daļai publikas nonāks tikai tā humora daļa, netiekot nemaz līdz tam nopietnākajam un dažbrīd sāpīgākajam slānim (bet varbūt šim ir vienkārši jātiek pāri un jāpieņem, kā ir).

bet tā piekrītu katram vārdam, akk!
bona fide
[info]viux at 2015-06-07 16:30 (Saite)
es joprojām domāju par to izrādi. pievienojos katram tavam vārdam.
paldies vēlreiz par iespēju noskatīties ģm.
Previous Entry  Next Entry