piezīmes no Saldus

Posted on 2012.12.25 at 22:01
man:: Saldus
skan: Delve
Tags: ,
braukšanai uz Saldu ir viens pluss - iespēja iet pirtī. diemžēl, esmu vārga pirtī gājēja un tai pirtošanai iepriekš ir jāgatavojas. ja ir gadījies pat iepriekšējā dienā pārēsties, tad galīgi neturu karstumu. paliek vairāk vai mazāk sūdīgi, smagi vai dulni. šodien bija ikurāt tā. ja ir normāli ēsts pirts dienas pirmajā pusē, tad vispār nāk vēmiens.
bet mans nākamā gada plāns ir atrast vietu un iespēju regulārai pirtošanai.

Comments:


porcelāna lellīte
[info]neraate at 2012-12-25 22:06 (Saite)
izklausās jauki. tu vēl joprojām svaigēd? vai vienkārši ēd vegānisku pārtiku?
*
[info]inese_tk at 2012-12-25 23:02 (Saite)
nesvaigēdu. esmu par vāju, lai visā svētku trakumā noturētos. šobrīd neesmu pat kārtīgs vegāns. man jau tas svaigēšanas eksperiments beidzās tad, kad es par viņu uzrakstīju.
gaidu, kad paies svētki, lai atkal nopietnāk pievērstos veselīgam uzturam. novērojumi liecina, ka tas reāli palīdz un uzlabo dzīves kvalitāti.
helvetica
[info]helvetica at 2012-12-25 22:35 (Saite)
zinu, ka nav košers, bet iesaku grieķu pirti (kasti, kur karsē miesu, bet galva laukā un vēsumā) vai arī infrasarkano, kur arī miesu cepina, kamēr pauris skaidrs un komfortā. To saka piršu neturētājs (kam pauris jau sprāgst pušu, kamēr kājas vēl ledusaukstas)
*
[info]inese_tk at 2012-12-25 23:04 (Saite)
vot galva ārā ir mans sapnis :D
agrāk vispār nepatika pirts jo nevarēju izturēt to galvas cepšanu. tagad pamazām sāku jau pierast, bet ir baigi svarīgi nebūt daudz rijušai vismaz dienu pirms.
Andr.
[info]andr at 2012-12-25 23:20 (Saite)
jā,tā ir ar to ēšanu,nevar pirtī ilgi izturēt.Man parasti ļoti slāpst,bet vienmēr aizmirstu pagatavot zāļu tēju ejot uz pirti un tad aiz tām ieilgušajām slāpēm sadzeros daudz ūdeni vai saldu sulu(ķeru pirmo,kas pa rokai)un,tad galīgi vairs nav forši.Tas tā pat kā pārēsties.Bet,ja lec aukstā ūdenī,tad jau var to karstumu labi panest,tik sākums grūts.
Novēlu Tev atrast vietu,kur nākošgad pirtoties!Es gribētu,lai man pašai ir pirts.
basta
[info]basta at 2012-12-26 01:38 (Saite)
Sencis Vīžumos ir uztaisījis pirti, kas viena no labākajām kādā esmu bijis. Pamēģini kādreiz.
Previous Entry  Next Entry