novembris

Posted on 2012.11.18 at 12:11
man:: suliņa
skan: Natalie Lungley - Be Quiet And Drive (Acoustic) Cover
Tags: ,
ir sasniegts next level nevarēšanā no rīta pamosties/piecelties - jau otro rītu pēc modinātāja aizmiegu un sapņoju, ka esmu viegli, bez problēmām piecēlusies un esmu par to pilnīgā sajūsmā.
kāda būs nākamā stadija? ka es nemodīšos vispār un visu atlikušo dzīvi pavadīšu sapnī?

Comments:


pelnufeja
[info]pelnufeja at 2012-11-18 16:15 (Saite)
O, šis izklausās tiešām bīstami, apmēram kā visās tajās burvīgajās filmās par sapņu un realitātes sajaukšanos.
helvetica
[info]helvetica at 2012-11-18 16:19 (Saite)
kāpēc ne? Ja ir iespējams, kāpēc gan negulēt visu laiku? es, piemēram, pēc darba brīvos brīžus pavadu guļot gultā un skatoties sienā. nenormāli aizraujoši un relaksējoši. nav jau ko vislaik rosīties, jāļauj orgānizmam arī savu tiesu enerģijas uzkrāšanai iedot
*
[info]inese_tk at 2012-11-18 17:33 (Saite)
nu nē, man tas ir hroniski un galvenais iemesls kāpēc gāju taisīt analīzes un beigās atklāju to c hepatītu. man no rītiem ir drausmīgi sūdīgi, pilnīgs nespēks un lipīga ķite no kuras jākārpās ārā ar pārcilvēciskām mokām. un ir pilnīgi vienalga cikos ir aiziets gulēt un cik stundas nogulētas. ja es nelieku modinātāju, tad mierīgi varu nogulēt padsmit stundas un pēc tam piecelties ar drausmīgu nogurumu un dullu galvu. ja liek modinātāju, tad vismaz pieceļos kādas stundas, reizēm divu, laikā, to modinātāju vislaik pārliekot uz priekšu, bet tad ir kaukā bišķi skaidrāka galva, nekā ja vienkārši guļ un guļ un guļ.
Previous Entry  Next Entry