zvēri un zvēruļi

Posted on 2011.08.01 at 11:11
man:: parasts
skan: Austra
Tags: , , ,
bijām, tātad, Zvērā un Zvērudārzā.
uz Zvēru braucām tik tāpēc, ka Kārļam bij jāspēlē, bijām domājuši vispār braukt tikai uz spēlējamo dienu un nakšņot Saldū, bet kaut kas notika un pabijām abās, gulējām teltī. tiesa gan autostāvietas tālākajā galā, Golfiņam pie sāna. pretīgi nebija, brīžam pat ļoti jautri. muzons gan drausmīgs - divas dienas uz abām skatuvēm tika spēlēta viena bezgalīgi gara dziesma. vienīgais, ko tiešām gribēju noklausīties un to ar patiesu prieku arī darīju, bij Rūsa.
pazīstamu cilvēku vēl mazāk, nekā pagājšgad un cilvēku vispār pamaz. drošvien tāpēc, ka galvenajai mērķauditorijai vecāki saklausījās laika ziņās par plūdiem Saldū un aizliedza mazajiem zvēruļiem braukt. un Ciecere tiešām dramatiski uzplūdusi - 2,7 metri. zem ūdens pilnīgi visa futboldiseņpļava.
otrajā dienā, lai pavadītu laiku saturīgi, aizbraucām uz Kalvenes Zoo - palika ļoti labs un mājīgs iespaids. zvēriem tiešām ļoti (dažiem pat ļoti, ļoti) plaši aploki. vienīgais plēsīgo putnu kolekcija tāda bēdīga izskatījās, tie gan diezgan šauros sprostos mitinās. un tik nelielā teritorijā sakoncentrētas, tik daudz apdzīvotas stārķu ligzdas vēl nekur nebiju manījusi.
dažādos virzienos un distancēs pārvadājām 11+2 stopētājus. viss jau forši, tikai nesaprotu kāpēc pilnīgi visi viņi nenormāli daudza mašīnas durvis. un tie, ko vedām vakar, pēc Zvērā, arī diezgan nelāgi oda, bet tas jau tikai likumsakarīgi.
kopumā baigi kūl nedēļas nogale.
un papildināšu [info]rasbainieks frendlisti ar vēl vienu ziņu par atvaļinājuma beigšanos. Kārls jau šodien uz darbu aizgāja, es vēl nezinu, kad man būs jāiet, bet oficiāli viņš i cauri.


Bērzu karjers pie Saldus


Cīruļos
lācene


āpsīts


jenotsuns


mežasuķi




kaziņas


te var redzēt kā Kārlim pa gadiem mainījušies ragi




kiangi






advancēts brīvdabas sanitmezgls




stārķis gana zilās govis


prežvaļskis


tītars


lama


lācēns


Zvērā
tur gan diezko daudz staipīties ar aparātu negribējās. ir tikai tik dokumentācijas cik jau sakrēslojušā pievakarītē izgājām cauri telšu pilsētiņai.

Zvēram atbilstošs tūristfoto


uzplūdusī Ciecere


mūsu namiņš


laiks gan bij labs - festivāla laikā nenolija ne piles un naktis bija pietiekoši siltas. atsevišķās vietās telšu pilsētiņā gan laikam bija bijis tornādo, kas gan netraucēja cilvēkiem saldi gulēt




karogu kolekcija










un Rūsa


7dien Saldū cēli-tizls skats. pa slēgto ceļu no pārplūdušā Saldus ezera atnāca gulbju famīlija. paskatījās Cieceri vienā tilta pusē. tur nebij labi. gāja pāri ceļam uz otru pusi, nāca atkal atpakaļ un gāja atkal uz turieni. pļakšķinājās labu brīdi līdz tomēr ielīda tai Ciecerē un aizpeldēja astes tirinādami




reckur pārplūdusī Ciecere Saldū pie Maksimas. vispār tur jābūt parciņam




+
eckur bilde ar sapīkušu presītzvēruli no interneta ārēm

Comments:


basta
[info]basta at 2011-08-01 12:45 (Saite)
ligzdas vairaak nekaa matiishos?
*
[info]inese_tk at 2011-08-01 12:50 (Saite)
nē, drošvien Matīšos vairāk, jo tas ir Vidzemē
basta
[info]basta at 2011-08-01 12:57 (Saite)
pareizi runaa, pareizi.
pirmajaa kaarlja bildee kaarlis izskataas peec jaanja r. jauniibaa, bet aapsha bildee aapsis izskataas peec tevis.
Previous Entry  Next Entry