zirdziņposts

Posted on 2010.11.19 at 17:50
Tags: ,
šorīt uz stalli gāju ne visai labā prātā, jo pagāšreiz mēģinot ar Kapellu darboties no zemes pa NH vīzei, gāja tik nelāgi, ka pat rakstīt par to negribējās. tad nu šodien nezināju ko un kā īsti darīt. aizgāju un izdomāju, ka paņemšu savu mīļzirdziņu Upeni, lai uzlādētos ar viņas dziļumdziļo mieru un atgūtu savu zirgpārliecinātību. no sirds izbaudīju, ka boksā ieejot neviens pret mani negriež pakaļu, bet ļauj izmīļot un izčubināt cik tik lien. un tā kā nekur nebija jāsteidzas, tad darīju to ilgi, ilgi. visjaukākais brīdis, laikam bija, kad kamēr ieskāju viņai kaklu, šī uzstutēja savu zirgagalvu uz mana pleca un tīksmīgi šņākuļoja.
pēc tādas miera un mīlestības devas biju gatava patusēt arī pa Kapellas boksu - tāpat vien, profilakses pēc, notīrīju arī viņu, pacilāju kājas un parunājos. un šodien tas dibens kaukā tā tik ļoti negriezās pret mani.
treniņš nu tāds, pa lielam nekāds - dubļi, dubļi, dubļi, lietus, lietus, lietus. Upenei ar nebija baigi daudz enerdžijs iekšā (žēl, bet jāatzīst, ka viņas vecums kļūst arvien jūtamāks).
pēc tam vēl palaidām visus staļļa iemītniekus aplokā izlocīt kājas un izvārtīties pa dubļiem un tur nezkāpēc Kapella man kā sunītis vienu brīdi pakaļ vazājās. bet tagad, pēc tā visa ir baigais slinkums braukt un to konci Takā spēlēt.


Upenes skropstiņas
Photobucket

Photobucket

Kapella
Photobucket

Photobucket

Upene ar dēlu Rēbusu
Photobucket

Photobucket\

Upenes meita Lēdija un Mis Eiropa
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Rēbuss
Photobucket

Kapella
Photobucket

Upene un Kapella
Photobucket

Kapella, Lēdija, Eiropa
Photobucket

Comments:


Witch-queen of Angmar
[info]lenora at 2010-11-19 19:25 (Saite)
:D haifaiv par nelāgo NH vīzi! Man arī nekas dižs nesanāca, bet imho sākumā nevajag taisīt nekādus episkos atvēzienus - pamēģināt tikai kaut kādu draudzīgo spēli un varbūt vēl kaut ko, kas sanāk. Jo pēc pieredzes spriežot ja šamam prasa visādas fiškas, ko nabaga lopiņš vēl nav aptvēris, viņš ātri kļūst ērcīgs un vispār vairs neklausās.
vilkate
[info]vilkate at 2010-11-19 19:52 (Saite)
Pievienojos kopējām bēdu dziesmām - man arī spēles šodien diez ko labi neveicās - lai arī mazliet jau pieredzes ir, jutos ne cepta, ne vārīta ar ķēvīti, ko man piešķīra. :D
Ok, nekādu šausmu gan nebija, vienkārši mīcīšanās-mācīšanās, bet man ta action un progresu gribas!
Previous Entry  Next Entry