piezīmes

Posted on 2010.03.28 at 00:18
man:: vakars
skan: Six Organs of Admittance
Tags: , ,
1) man neliekas godīgi, ka tā stunda uz priekšu ir jāgriež brīvdienu naktī, tādējādi nozogot stundu miega. a kāpēc nevar griezt, piemēram, darbdienas vidū, ko? (un nekomentējiet te man tagad par to, ka stundu uz atpakaļu arī griež brīvdienu naktī, tam ar šeit un tagad nav nekāda sakara);
2) man ir vesels bars ar ļoti sarežģītiem radiniekiem. nav tik viegli kā Kārlim - viņam visi tādi vienkārši, stipri, lādzīgi un mazliet mežonīgi kurzemnieki;
3) biju šovakar koncertā. uzzināju, ka divas marimbas kopā skan kā augstāko sfēru mūzika. izjutu cik jocīgi ir klausīties vienlaicīgu dragāšanu pa četriem bungu komplektiem un tā arī nesagaidīt itin nevienu ģitāru. bet viena liela marimba, viena mazāka marimba, ksilofons, metalofons, timpānu komplekts un tubulārie belli kopā vispār izklausās tik skaisti, kā es nezinu kas. ā un vēl tur spēlēja arī statīvā iekārtu skārda plāksni, jā, vot tieši tā arī tas viss bija.

un vēl p.s. 4) lai vecs, savu bārdu sačurājis āzis, sasper tos, kuri soulsīkā kā šāroto folderi pievieno kaukādas šausmas, kur viņiem iekšā stāv pilnīgi visi skaņdarbi atsevišķi un tad tu atrodot tādā, kko sev ļoti nepieciešamu, kāri, naivi cerīgi, ar satrauktu steidzību nospied download containing folder un viss uzkaras līdz aiznākamā mēneša trešajai ceturtdienai. vai arī, sliktākajā gadījumā, tu nemaz neievēro, kas noticis un tavs kompis lēni, bet nepielūdzami pildās ar visādiem sūdiem, par kuriem pēc tam nekā nesaproti kā tie te nākuši un uz kurieni iedami.

Comments:


[info]antireality at 2010-03-28 01:43 (Saite)
jā, par soulseeku tev absolūta taisnība, ir gadijies visādus vienfoldera brīnumus tur sastapt. tāpēc nekad nevajag izmantot opciju download containing folder, jo labākajā gadijumā, piemēram, sen meklētam etnikas albōmam var klāt dabūt 174 negaidītu žanru skaņdarbus.
judging the mice
[info]rasbainieks at 2010-03-28 06:02 (Saite)
ai nu taču vienkārši jāskatās foldername
*
[info]inese_tk at 2010-03-28 10:02 (Saite)
aha, tieši tā. tik, ja kādu laiku nav gadījies tā, kā aprakstīts augstāk, tad piesardzība un rūpība mēdz piemirsties.
pēc komenta postēšanas laika skatoties, šķiet, ka ballīte izdevusies godam :)
judging the mice
[info]rasbainieks at 2010-03-28 15:56 (Saite)
hehe es tagad pamodos un bailīgi skatījos, ko esmu sarakstījusi internetos pirms iemigšanas :)
[info]antireality at 2010-03-28 15:25 (Saite)
nu vnk nevajag vilkt no search palaga, jāvelk jūzera liste un miers virs zemes un tiem kam šārēti faili
Previous Entry  Next Entry