Posted on 2008.02.23 at 20:42
Tags: , ,
nu tā. man ir briesmīgas iesnas; milzīgs, rūtains tēta kabatslakats; Undīnes pirktie degunpilieni; džemperis no Katrīnas, 2l Piebalgas alus; pa ilgiem laikiem jaunas, 36,5 izmēra kedas un šķiltavas ar Krišnu.
tagad man būs vakariņas [varbūt, ja paspēšu], man būs mani Spils Crew runči puikas, kuri ir noilgojušies pēc manis un, pēc kuriem esmu noilgojusies es. un man būs rīt vēl viena darbdiena.
pēc tam jau ar [info]kp brauksim elpot manas dzimtenes gaisu, kurš man jau sen ir ļoti vajadzīgs un arī uz teātri Valmierā.
man liekas, ka man nav tiesību justies sūdīgi. tas būtu nodevīgi pret tiem, kas par mani tik ļoti rūpējas un pieskata. nu i nejutīšos arī, matvaju!

Comments:


marule
[info]marule at 2008-02-23 21:35 (Saite)
hei, par to teātri Valmierā - esot pat tā, ka atteikušies tie, kuri bija rezervējuši un nu tu ir pat pilnīgi oficiālajā vietu sarakstā. Tā kā - pilnīgā bezbažā var braukt. ā, jā, un tētis ieminējās kaut ko par brīvieeju, sakarā ar manas necilās personas izmitināšanu tavmājās un vispār kopējās cilvēcības vārdā. :)
*
[info]inese_tk at 2008-02-23 21:38 (Saite)
ū labais :)))
ā starp citu, kamēr atceros - gribēju Tev pateikt, ka man ļoti patīk, ka man atstāj kkādas zīmītes... nu atnākt mājās un atrast zīmīti no kkā, kas tajā brīdī nav mājās, bet gribējis man kko pateikt.. ;)
tā Tev nav nekāda sūda īsziņa...
marule
[info]marule at 2008-02-23 21:58 (Saite)
tiks ņemts vērā! ;)
Previous Entry  Next Entry