jūnijs

Posted on 2024.06.20 at 08:29
man:: dirsā. jābrauc uz darbu
es nevaru. man viss vienkārši ārprātīgi besī un kaitina. ar Līgu albuma iznākšanu viss iet drausmīgi čakarīgi + vakar bija pēdējais mēģis pirms koncerta un manliekas, mēs nekad neesam dziedājušas tik slikti. iekiko stress, bet vajadzētu vēl vismaz 5 garos mēģus, lai viss būtu jau tik iedrillēts, ka var autopilotā visu izdarīt. laika tam nav un nebija. jauno albumu nevarēsiet likt arī savās spotify Jāņu pleilistēs, jo tikai vakar parādījās gala mikss. spotifayā salikām, bet līdz publicēšanai var paiet 5 darbdienas. un tad jau tas vairs vispār nebūs aktuāli. bet klausieties bandcampā. tur arī vakar salikām. man tikai kaut kad jāpaspēj samainīt vizuāļi, kuri ienāca šonakt 2 naktī.
darbs gāžās virsū neapturamā straumē, es jūtos vainīga, ka pametu kolēģi vienu un darbdienā veltu 4h lai pārvietotos uz Rīgu un atpakaļ un apmeklēju Līgu mēģi. šodiena būs ārprātīga. droši vien tāpēc es prokrastrinēju rakstot te. jo neizsakāmi negribas. man vienkārši tas viss tik ļoti neinteresē un izsūc.
pirms pāris dienām zvanīja māte- viņa ir pensionāru ekskursijā Vācijā. brāļa sieva (tā paša, kurš ir izdomājis, ka viņam ir vēzis un kurš kategoriski atsakās iet pie ārsta vai veikt jebkādus izmeklējumus un vnk lēnām dilst gulšņājot mājās) esot nokritusi (viņai bija insults pirms 7 gadiem, viņa ir tāda, kas tipa var piecelties un apiet apli pa istabu). viņš nevarējis viņu piecelt, mums nav zvanījis. māte teica - varbūt K var rīt iebraukt pie viņiem nočekot situāciju, JO TU JAU NESPĒJ. pēc garākas klusuma pauzes viņa laikam saprata, ka laikam kaut ko ne tā pateikusi un nervozi piebilda - jo tev gan jau jābrauc uz valmiermuižu. katrā ziņā tas nebija tas, ko gribējās dzirdēt no mātes šajā dzīves posmā. es pat īsti nesaprotu kāpēc viņa to teica, bet acīmredzot tas ir tas, kā viņa par mani jūtas un domā.
ļoti gaidīju Jāņu brīvdienas. īpaši sestdienu, kad pēc konča un pirms Jāņu svinēšanas varētu pabūt savā nodabā un drusku atiet no stresiem un imersēties dārzā un mežā. bet še tev- krustmātei nomira māte un sestdien ir bēres.

runājot par darbu un tā pienākumiem, es cenšos sevi pastiprināti vērot. 6dien organizējām tirdziņu, bija visādi stresaini pienākumi (vietu ierādītājs tirgotājiem ir diezgan crazy, jo viņi ierodas barā un metas virsū kā haizivis), tirgošanās nodevas iekasēšana no ~115 tirgotājiem, visa diena uz kājām un komunicējot ar pilnīgi svešiem cilvēkiem, no kuriem lielākā daļa bija jauki un atsaucīgi, bet bija arī daži pilnīgi pimpji. toties ārā, nevis telpās. likās, ka darbdienas beigās pēc tā visa būšu pilnīgi dead, bet aizbraucu mājās, paēdu un mierīgi aizgāju rosīties dārzā. izrādījās pēc šādas dienas man ir tam kapacitāte. kamēr pēc visas dienas, kas mierīgi nosēdēta pie kompja rakstot epastiņus un taisot tabuliņas es jūtos kā pilnīgs zombijs un man nav spēka vispār neko vairs darīt.

vienu rītu pamodos ar domu, ka moš way out ir stāties doktorantūrā un rakstīt diseni par Grīnbergiem. bet tas arī būs sēdēšana pie datora un drausmīgs spiediens. vienīgi - tas attieksies tikai uz mani. šobrīd es jūtos slikti kolēģes priekšā, kas izvēlējās mani šim darbam no lielas kandidātu čupas un, kura reāli dara vājprātīgu apjomu ar darbu, kamēr es freezoju un panikoju un ciešu.

vēl ar sāpošu sirdi atteicu vēl vienu ēst taisīšanas piedāvājumu. bija gan biedējošs, jo apm nedēļu un 50 cilvēkiem. Rīgā. bet tieši tajā nedēļā ir vairāki pasākumi Vmuižā un diezgan nereāli savienot. Savvaļas nometnes ēst gatavošanu, kam biju jau sen piekritusi, nācās atteikt, jo iekrita tieši etnofesta nedēļā.

ļoti ilgojos pēc dārza, meža, zirga un miera. un tīras un kārtīgas mājas. mani nomierina tīra un kārtīga māja, bet es tiešām neatceros, kad pēdējo reizi mazgāju grīdas.

Comments:


Antuanete
[info]antuanete at 2024-06-20 11:19 (Saite)
Pai, turies. Ļoti labi saprotu sajūtas, gan par izsūcošo darbu, gan bailēm radīt vilšanos kolēģos, gan tīras grīdas nepieciešamību. Varbūt pēc festa būs laiciņš atiet. (Mēs ar ģimeni plānojam braukt, jo mongoļi uzstāsies, vecākais bērniņš vairs baigi neklausās The Hu kā mēdza to darīt, bet uz mongoļu koncertiem gatavs gājējs :) Un Cronopio arī būs, brīnišķīgi - man ļoti patika izrāde pagājušogad Cēsīs!)
Antuanete
[info]antuanete at 2024-06-20 11:26 (Saite)
Runājot par festu, pie biļešu pirkšanas nav skaidrs par atlaidēm bērniem un pavisam maziem bērniem - no cik gadu vecuma ir jāpērk biļete un kā ar skolniekiem? Teikts, ka atlaide ir "studentiem", ko var saprast arī kā skolēnus, ne? Ja iespējams tur kaut ko aprakstos labot, būtu vērtīgi, tad es nopirktu biļetes iepriekšpārdošanā :D
*
[info]inese_tk at 2024-06-20 11:27 (Saite)
bērniem līdz 16 gadiem bez maksas

Caur, kurieni Tu skatījies? šeit pašā apakšā tas ir rakstīts https://www.etnovalmiermuiza.lv/biletes
Antuanete
[info]antuanete at 2024-06-20 11:54 (Saite)
Paldies, šo nepamanīju - kad uzspiež jau uz "pirkt biļetes", tad parādās tikai atlaižu grupas, bet par bērniem nekas. Jālasa bija uzmanīgāk no paša sākuma :)
*
[info]inese_tk at 2024-06-20 14:46 (Saite)
Tu neesi vienīgā, kas to jautā. kas liek domāt, ka vai nu cilvēki vienkārši ir ļoti neuzmanīgi :D vai mums kaut kā neizdodas to efektīvi nokomunicēt
putnu novērotājs
[info]_re_ at 2024-06-20 12:46 (Saite)
mēs rīt pošamies braukt, ja tas uzmundrina. un galīgi neesam piekasīgi klausītāji, galvenais, noskaņa, ja tas mierina. :)
*
[info]inese_tk at 2024-06-20 14:55 (Saite)
paldies. prieks, ka būs kāds klausītājs un, ka neplānojat mest ar olām un tomātiem :)
Ūūlę
[info]chimera at 2024-06-20 14:31 (Saite)
m. brauks un ļoti priecājas par visu, kas būs!
*
[info]inese_tk at 2024-06-20 14:54 (Saite)
viņam sanāca sarunāt vedēju? viņš prasīja mums, bet - mēs tomēr braucam no Smiltenes un pārējās Līgas ar sakooperējušās kopā pa daudzām vienā auto. ietagoju viņu šon pie Uldīša FB posta.
Ūūlę
[info]chimera at 2024-06-20 14:58 (Saite)
Ar sabiedrisko
*
[info]inese_tk at 2024-06-20 14:59 (Saite)
ā ok. tur īstenībā nav nemaz tik traki tālu no pieturas. tur tāpat apmeklētājiem jāatstāj auto pirms ieejas mežā un jāiet gabaliņš kājām un pietura ir visai netālu no auto atstāšanas vietas.
judging the mice
[info]rasbainieks at 2024-06-20 15:26 (Saite)
nakšņotāji tak var braukt dzīvotnes pļavā?
*
[info]inese_tk at 2024-06-20 15:28 (Saite)
hvz, šis jautājums pie hostiem. man ar hostiem ir diezgan grūti gājis, ar atbilžu uz ziņām un jautājumiem saņemšanu. neņemšos tagad mēģināt noskaidrot.
judging the mice
[info]rasbainieks at 2024-06-20 15:46 (Saite)
vnk brauks un darīs :) (mēs vedīsim amerikāņu mākslinieku, kuram šodien pie groševa izstāde atklājas)
*
[info]inese_tk at 2024-06-20 15:56 (Saite)
brauciet un dariet. ļoti priecāšos jūs redzēt.
*
[info]inese_tk at 2024-06-20 16:33 (Saite)
p.s. mācieties vārdus un dziediet līdzi, lai mūsu stresa šķībumus nedzird :D
https://ligasph3.bandcamp.com/album/ne-t-gaida-j-a-b-rnus
Previous Entry  Next Entry