decembris

Posted on 2022.12.19 at 00:03
Tags:
šonedēļ bija 2 pirmizrādes, katra citā pilsētā. pa kādam skatītāju komentāram no katras:

1. "Pār izdegušiem laukiem skrien mans sapnis". kundzīte sēž pirmajā rindā, ļoti enerģiski dzīvo līdzi lasījumam. māj ar galvu, krata galvu. pēc izrādes pienāk pie māksliniekiem: "baigie malači esat, jums tik labi sanāk. esat kaut kur mācījušies?"

2. "Ziemassvētku putekļi". izrādes laikā kāda māmiņa pieceļas, pieiet pie uz skatuves esošas aktrises (kura tajā brīdī nerunā) un saka: "tur uz prožektora ir dzīvs taurenis*. vajag aizvākt. jūs taču saprotat, kas notiks, ja bērni redzēs, ka viņš nomirs"

_______
* kāpēc decembra beigās cirka arēnā ir dzīvi taureņi es nezinu. otrajā izrādē bija arī dažas bites. uzradās tieši uz klaunādi.

Comments:


kostantējumi
[info]ilka at 2022-12-19 04:11 (Saite)
Dažās tādās teatrālās mājās pat ap īstajiem Saulgriežiem esmu redzējusi pēkšņi izkūņojamies taureni. Un kaut kur jau viņiem ir jāpārziemo...

Toties ko darīt ar baložu pilnu mansardu/bēniņiem, es gan jau vairs nezinu.
Antuanete
[info]antuanete at 2022-12-19 07:58 (Saite)
Otrais ir tik arhetipiska amerikāņu Kārena, ka grūti noticēt tādas esamībai Latvijā :D
Spoiler alert: bērni neko pat nepamanītu.
ravejsledzejs vīriešu biksēs
[info]ravejsledzejs at 2022-12-19 15:51 (Saite)
par 2.

kas notiks, kas notiks? nekas. beidzot bīs iemesls ar bērnu adekvāti parunāt par to, kas ir nāve un par tās neizbegamību. citādi jau tā mūsdienu sabiedrībā ir par daudz tādu, kas neuztver nāvi par neatņemamu dzīves daļu - viens monētas otru pusi.
Previous Entry  Next Entry