pandēmijas dienasgrāmata

Posted on 2021.06.09 at 13:14
Tags: ,
vispār jocīgi, ka es provincē savu otro AZ dabūju tajā 9. nedēļā, kā sākumā solīja (t.i. šodien), bet draugiem un paziņām, kas vakcinējās apmēram vienā laikā ar mani ir visiem pārcelts uz priekšu (un daži tāpēc ir ļoti sašutuši par izčakarētajiem ceļošanas plāniem).

citās ziņās - Smilčā bija palaistas baumas, ka zobārstes vīrs nomiris 20 minūtes (citās versijās stundu) pēc otrās vakcīnas. manai mammai to bija sastāstījusi viņas māsīca - pēc profesijas medmāsa, kas esot teikusi, ka tāpēc uz otro vakcīnu neiešot. sākumā ievācu ziņas no kaimiņienes - viņa par vakcinēšanos neko nezināja, bet teica, ka tas vecis esot iepriekšējā dienā kārtējo reizi izlaists no Strenčiem un viņam esot pie stūres sirds apstājusies. esot bijis drausmīgs dzērājs un regulārs viesis Strenčos. pirmā sieva jau rudenī brīnījusies, kā viņš vēl var būt dzīvs. šodien vakcinācijas kabinetā apjautājos vakcinētājām par šo gadījumu un viņas teica, ka tas cilvēks vispār neesot saņēmis nevienu poti.
tikmēr māte atsakās iet vakcinēties. iepriekšējais arguments - lai savakcinējas visi, kam vairāk vajag, es tad, ja paliks kaut kas pāri - laikam vairs neturas īsti kopā. tāpēc tagad ir jauns - viņai liekas, ka tā kā viņa daudzas desmitgades pīpē, tad vakcīna būšot pārāk liels trieciens organismam un pielikšot punktu viņas dzīvei. nu līdzīgi kā tam dzērājam, zobārstes vīram no Smiltenes. kurš nemaz nebija vakcinējies.
es esmu dusmīga uz savu prātā sajukušo brāli, kurš sūta mammai visus šitos te kovidsneeksistēvakcīnasirļaunas mēslus. un uz mammas māsīcu, diplomētu medicīnas darbinieci, arī.

Comments:


Božena Chodunska
[info]bozena at 2021-06-10 00:58 (Saite)
Brīnišķīgs stāsts par zobārstes vīru! :)
kihelkonna
[info]kihelkonna at 2021-06-11 15:19 (Saite)
ļoti labs stāsts

no savas puses piedāvāju tādu http://klab.lv/users/kihelkonna/1239075.html
*
[info]inese_tk at 2021-06-14 09:49 (Saite)
oh, aizraujoši :D

then again - manam tētim bija jocīgas problēmas. trombu nekonstatēja. viņš notusēja kādas 10 dienas pa slimnīcu ar visādām antibiotikām un asins šķidrinātājiem, bet atbrauca mājās ar apmēram tik pat lielu kāju, kāda bija slimnīcā nokļūstot. epikrīzē bija ierakstīts celulīts. nu ne kosmētiskais, bet bakteriālā infekcija. viņš pēc tam vēl aizgāja pie asinsvadu ķirurga vēlreiz nočekot vai tiešām nav trombs. ir pagājis pusotrs mēnesis, nodzertas ļoti daudz dažādas AB un viņam tā kāja joprojām ir viegli pietūkusi. nupat saņēma otro AZ poti un tieši tad ziņās parādās šis
viņam gan tas parādījās krietni vēlāk nekā 3 dienu laikā pēc pirmās vakcīnas, bet ko var zināt?
Previous Entry  Next Entry