februāris

Posted on 2018.02.07 at 18:25
skan: Sonic Youth - Spinhead Sessions
Tags: ,
šodien bija otrā vai trešā reize, kad man kopā ar zirgu dodoties mežā, galvā ļoti spēcīgi rādās kāda savvaļas dzīvnieka tēls un mēs to dzīvnieku arī pastaigas laikā satiekam.
vienreiz, vēl Saļika stallī, man visu laiku galvā skanēja: "zaķis, zaķis, zaķis, zaķis" un, kad lēkšojām pa smilšu ceļu, tā galā, tieši mums blakus no krūmiem izlidoja milzu zaķis un aiznesās ieslīpi garām. šodien, jājot iekšā mežā, visu laiku domās uznira "stirna, stirna, stirna", tāpēc, kad bijām paveca, krūmaina izcirtuma vidū un zirgs sastinga un sāka ļoti ausīties, es jau uzreiz meklēju, kur tad nu viņa ir. un bija.



šīs divas reizes laikam tādas spilgtākās, ko atceros, bet man liekas, ka ar stirnām bija vēl vismaz viena tāda. turklāt visi šie gadījumi ir bijuši tikai ejot kopā ar zirgu. es, protams, esmu redzējusi visādus savvaļas dzīvniekus arī bez zirga, bet tad parasti ir pēkšņi, negaidīti un bez iepriekšējas malšanās pa galvu.
diez kā tas darbojas? un, ko man darīt, ja kādreiz ejot dabā galvā sāk skanēt: "krokodils, krokodils, krokodils"?

Comments:


atmiņas par domām
[info]teja at 2018-02-07 19:01 (Saite)
tas darbojas tā ka pirmkārt laiks ir relatīvs, tagadne var sajukt ar pagātni, jo šie pieņēmumi ir tikai jēdzieni
un, otrkārt, tā, ka psihiskā enerģija patiešām var materializēt kaut kādas lietas, ne tikai vērtības vai sajūtas, bet arī ārējus apstākļus.
*
[info]inese_tk at 2018-02-07 19:05 (Saite)
es esmu mēģinājusi materializēt kādu meža zvēru. piemēram, sen neesmu satikusi alni un gribas un mēģinu galvā viņu "sasaukt", bet tas nekad nav strādājis. strādā tikai tad, kad doma pati uznirst galvā, bez manas līdzdalības. un, kā jau augstāk minēju, esot komplektā ar zirgu.
atmiņas par domām
[info]teja at 2018-02-07 19:08 (Saite)
ā nu tādā gadījumā zirgs zina, jums savienojas prāti
*
[info]inese_tk at 2018-02-07 19:23 (Saite)
zirgs kā reiz nezināja. izcirtuma vidū iedūrās zemē, uz priekšu negāja, sāka trīcēt un kāpties atpakaļ un es ar kājām un dibenu jutu, kā šamam sirds klapējas. sāka palikt mazliet bīstami, tāpēc nokāpu nost un vedu pie rokas. tā vispār, ja viņš redz stirnas - viņš no viņām nebaidās, bet šajā gadījumā neredzēja, vienkārši juta, ka kaut kas krūmos ir un gan jau tas ir lācis, vilks vai krokodils. kad stirnai neizturēja nervi un viņa aizleca - zirgs pamanīja un saprata, kas tas bija - uzreiz nomierinājās.
atmiņas par domām
[info]teja at 2018-02-07 19:09 (Saite)
es vispār nekad neesmu satikusi alni, man pat nav par ko sūdzēties
*
[info]inese_tk at 2018-02-07 19:23 (Saite)
alnīši ir mani power animāļi :)
Previous Entry  Next Entry