janvāris

Posted on 2018.01.22 at 00:29
man:: jāgaida, kad izkursies krāsnis
skan: melodiju vorteksssss galvā
Tags: , ,
man bija tik superīga nedēļas nogale, ka es tagad jūtos nogurusi un nīgra, par to, ka esmu atpakaļ ikdienā, turkāt dzīvoklis pa šo laiku paspējis atdzist līdz +10.

piektdiensvakarā biju uz Lūci VDT (kopumā patika), pēc tam izšķiedu naudu ēdot burgeri un dzerot alu Tērbatā un vēl pēc tam ievācāmies Lomika studijas apartamentos, lai vakar un šodien rakstītu Līgu skābo programmu aka Līgas pH3. ļoti liels prieks, ka gāja ievērojami labāk, nekā biju uzdrīkstējusies cerēt. bija dziesmas, ko ierakstījām ar pirmo reizi, nebija nekādu īpašu vājo posmu vai uzkāršanās (ok, dažas maziņas bija). visas 11 dziesmas vismaz daļēji paspējām ierakstīt pirmajā dienā, attiecīgi šodien varējām bez baigā stresa samērā laicīgi pabeigt.
ļoti patīk būt draudzīgu introvertu kolektīvā. Lomiks salēja baigo medutiņu, droši vien tāpēc, ka šķiet, ka galarezultāts būs ļoti tumšs un skābs. krietni tumšāks, nekā ir bijis līdzšinējos končos un mēģos. baigi gaidu miksēšanu.
vēl es uzzināju, ka man pēc visai ilga (tuvu pie 10 gadiem) pārtraukuma atkal patīk kurīt gandžu. kā arī šorīt devos uz brokastīm Bastionā čībās.

ļoti gribas, lai vēl turpinās tā sajūta, ka ikdienas dzīve neeksistē. ka pohui par neizdarītajiem darbiem, par telefona zvaniem, ziņām un internetiem (grupasbiedrene gan šorīt pirms došanās brokastot skatījās ziņās vai nav noticis valsts apvērsums un vai vispār ir jēga kaut kur iet), par naudu, par vainas sajūtu, par netīrām drēbēm, par Rīgu, par to vai ir vakars vai rīts, par...

Comments:


atmiņas par domām
[info]teja at 2018-01-22 21:15 (Saite)
ak, bastions.
ļoti interesē ieraksts.
Previous Entry  Next Entry