incha ([info]incha) rakstīja,
@ 2004-10-28 11:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es zinu, ko es gribu. Es gribu vienkārši atpūsties,morālā ziņā, jo man apnika visu laiku domāt un analizēt. Es gribu būt ilgstošā meditācijas stāvoklī, nu varbūt ne pavisam tā, bet tā lai nedomātu ne par ko lieku, ko man šobrīd nevajag.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]incha
2004-10-28 14:59 (saite)
Ar "nebūs iespējams" tu droši vien domā darbu vai citus pienākumus, bet man īstenībā liekas, ka tieši iegrimstot tādās lietās, iespējams aizmirst par visu pērējo, un tas nav iespējams, ja tev ir daudz brīva laika - tad galva ir pilna ar domām un emocijām, un tu to vien dari kā analizē. Bet pati esmu izjutusi,cik efektīvi var atslēgties no visa, kas nomoka vai vienkārši nodarbina bezjēdzīgi prātu, kad pilnībā uz kādu laiku- kaut vai uz stundu - koncentrējies uz kaut ko praktisku, piemēram savu darbu. Tas 'bieži ir man palīdzējis, bet tikai ne vienmēr darbs ir tik aizraujošs un nevienmēr var sevi piespiest, vajag lai apstākļi spiež.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]black_boy
2004-10-28 15:17 (saite)
es tā nedomāju, es grbētu prom, vienam, un tikai ar savām domām. negribu kā robots - nejust, nedomāt, jo esmu iegrimis kādā darbā, nē, gribu... nja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]incha
2004-10-28 16:49 (saite)
Nu jā, ja tu gribi domāt, tikt skaidrībā ar sevi, tas der, bet man, piemēram, gluži vienkārši negribas domāt - ne par dzīvi, ne par to, kas ar mani notiek, ne nākotni vai pagātni, JO man ir APNICIS tas viss.Apnicis kaut ko secināt par savu dzīvi, sevi, kaut ko vēlēties, tiekties pēc iedāliem, salīdzināt ka'ir un ka'es gribētu. Man vajag pauzi. Bet, piemēram, ja es tagad būtu atvaļinājumā, un man būtu daudz brīvības, tad to vien darītu, ka visu laiku "maltu" tās pašas domas un izdomātu jaunas. Un man jau viņu ir tik daudz, ka netieku galā. Lūk tā.:))
Protams, tas jau nav uz visu laiku,bet uz kādu laiciņu tā iegrimt darbos un atslēgties no savām emocijām. Pēc tam starpcitu visu var redzēt skaidrāk, kā no malas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]black_boy
2004-10-29 00:07 (saite)
ok, bet vai pēc tās darbā iegrimšanas k.kas mainīsies?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]incha
2004-10-29 10:56 (saite)
Ispējams, ka nekas nemainīsies, bet man varbūt arī to nevajag. Man vienkārši vajag atpūsties, uz visu paskatīties no malas, pārliecināties, kas viss ir kārtībāa ar manu dzīvi. Patiešam, man nevajag neko mainīt, tikai savu attieksmi! Lūk tā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]black_boy
2004-10-29 13:06 (saite)
ok, skaidrs :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]incha
2004-10-29 14:25 (saite)
man prieks, ka kādam kaut kas skaidrs:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?