inca ([info]incagirl) rakstīja,
@ 2004-02-19 20:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:nospiests
Mūzika:The Rasmus - Not like the other girls

Spiediens
Atkal man baksta ģīmī, ka neizmantoju iespēju. Laikam nemāku pietiekoši labi iestāstīt, ka nav man tā American dream, ka man ir labi tepat, savā mazajā pasaulītē. Šķiet, lai spiediens nekļūtu vēl neciešamāks, būs jāpierunājas aizbraukt uz kādu nometni vasarā, citādi miera nebūs. Atkal būs - bet tu tikai paskaties kā citi cenšas un izmanto katru iespēju tikt ārpus Latvijas, bet tu - tu sēdi un sēdi un neko nedari. Jā, jau jā, taču nav man iekšā tā dzenuļa kaut kur skriet, ka tikai projām no Latvijas, redz, uz ārzemēm. Nu kam man to? Pieredzei? Valodai?
Nu labi, aizbraukt kaut kur tomēr gribu gan. Vēl plašākam skatam uz dzīvi un tāpat savam priekam. Bet ne jau mācīties, ne jau uz veselu gadu.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]muchacho
2004-02-19 21:08 (saite)
Fuck pieredzi .. es tiešām gribu to, ko te nemāca, tāpēc es iespējams, ka braukšu uz ārzemēm. Bet ja es spētu to izmācīties tepat, tad nekādu problēmu. Arī šeit var izmācīties visu ļoti labi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

incas ziņkārība atkal sasniegusi max
[info]incagirl
2004-02-19 21:16 (saite)
A ko tad te nemāca, bet tu gribētu iemācīties? :)
Bet nu gluži to pieredzi nevar sūtīt ratā, bet tas vairāk vispār par skatu uz pasauli ne mācībām. Zini, bija tā. Mana paziņa bija par Ameriku safanojusies. Cik tur visi labi dzīvo, braukšot šī tur arī utt. Nu ko, es "nejauši" piedāvāju noskatīties "Atrasts Amerikā", un pēc tam viņa man saka - Nē, negribu gan es uz turieni, fui, tur tak netīrs un ārprāc kā tur dzīvo blabla. Nu lūk, kad neesi bijis no savas zemītes ārā, tad dzīvo tikai no filmās redzētā, no ilūzijām. Man mazdruscīt ir nācies paceļot..un ir man tas skats savādāks uz vairākām lietām nekā tiem klasesbiedriem, kas LV vien redzējuši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: incas ziņkārība atkal sasniegusi max
[info]muchacho
2004-02-19 21:23 (saite)
Tas, par ko es gribētu kļūt nav vēlams un nav izpaužams te un tik publiski :) Varbūt kādu citu reizi .. iespējams tad, ka tiešām būsu on my way uz turieni ..

Bet par to ceļošanu uz ārzemēm - zini, ir tādi cilvēki, kas saka, ka te ir slikti un bla bla bla .. bet ja te ir slikti, tad vai ir kāda garantija par to, ka citur būs labi? Skrienot prom no sliktā uz nezināmo mēs ļoti riskējam iegūt kaut ko vēl sliktāku, nekā mums jau ir, tāpēc ir jāsadzīvot ar to slikto, jo iespējams velns nav tik melns, kā tiek zīmēts :) Man te nav slikti. Man ir ļoti labi, bet es tiešām saku - tur ir tas, kā nav te!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]incagirl
2004-02-19 21:30 (saite)
Nu ja, ka nav te tik slikti, bet tur jau tā lieta, ka lai to saprastu vajag mazliet redzēt, kas notiek ārpusē, imho pietiek pat ar nedēļu, lai varētu atgriezties un teikt, fuu glad that i'm back.
OK, turam īkšķi, lai būtu tas on my way :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]muchacho
2004-02-19 21:33 (saite)
Tieši tā - daudzi pārvērtē to, ka tur ir ļoti labi un te ir ļoti slikti! Un nesaprot to, kamēr nesasit pieri :)

Nu tas on my way nav atkarīgs no īkšķiem, bet diezgan daudz no naudas :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]incagirl
2004-02-19 21:36 (saite)
Nu tad īkšķis, par to lai būtu tā money:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]muchacho
2004-02-19 21:43 (saite)
Par to gan ... nu ir vēl otrs sliktākais gadījums - izmācīties te, tad workot, sapelnīt to eksakto summu un TAD braukt uz turieni .. sarežģīts mehānisms, bet nenormāli nenormāli gribās darīt TO!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lusija
2004-02-19 21:38 (saite)
palasiiju juusu discussion un man taa bikiit interesanti likaas :D
esmu dzirdeejusi, ka viens cilveeks, kas tagad jau in the USA sev gjimeni atradis, tikko, kad ieradies the USA, juties pagalam apjucis, jau peec meenesha ( vai arii peec 2 ned, iisti neatceros ) gribeejis tik ljoti maajaas, ka pat bijis gatavs kaajaam naakt, ja vien pa vidu oushen nebuutu bijis :D Bet tagad jau viss ir OK, vinjam tur patiik.
Man iisteniibaa veel aizvien liekas, ka the USA ir taa lielaa dreamland, tur vismaz kkas notiek... Un man jau patiik, ja tas negatiivaas lietas notiek :D (ljaunaa lusija :DDD)
un in the USA taadu dau :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]muchacho
2004-02-19 21:39 (saite)
Vispār es neskrienu uz USA :) USA galīgi nerulz :/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lusija
2004-02-19 21:40 (saite)
:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?