Karstā latviete [userpic]

whoa, Latvija, now u amaze meh, too

October 12th, 2010 (02:47 pm)

es nesaprotu, mēs kaut kā, ēēē, domājoši un atbildīgi pēkšņi masveidā esam palikuši, koa? :)

vispirms jau vēlēšanu rezultāti. neskatoties uz to, cik nafdiņas izgrūda plašā un nafdīgā PLL gvarde - i pēdas jaucošajā nosaukummaiņā, i pseidodiskusiju radījumos, i uzņēmēju iesaistīšanā, i štellītēs par un ap Dinamo - kas ir lieta, uz ko tauta pavelkas taču -, i slēptajās reklāmās, etc, - tikai astoņas vietiņas Saeimā, very nice.

un ko var lasīt tagad - ka TeijāterObservatorija atcēlusi visas oktobra izrādes, it kā tāpēc, ka "mainot biļetes izplatošo firmu" (iepriekš biļetes uz izrādēm varēja nopirkt Biļ.Paradīzē, tagad mainot uz Biļ.Servisu, jo tas ir turpat Kongresnamā un tā būšot ērtāk nopirkt), abet pāreju var izdarīt nedēļas laikā, un patiesais iemesls esot apmeklējums, piem., 22.septembrī esot nopirkta tikai viena biļete. viena! :)) very, very nice.

man tiešām sāk šķist, ka šai sabiedrībai ir perspektīva, lai kā arī reizēm ikdiena mēģina pārliecināt par pretējo. Lāčplēsis paceļ galvu, hihi!

Comments

Posted by: stradnieks ([info]stradnieks)
Posted at: October 12th, 2010, 03:31 pm

nu, jādomā, ka varētu būt vairāku apstākļu sakritība - rudens un tuvojošamās apkures sezona, liek vairāk pietaupīt līdzekļus, valsts iestādēs tiek veikta kārtējā cirpšana, jo gada sākumā apstiprinātie budžeti tiek pārtērēti, jaunas telpas ir jaunas telpas - varbūt pārāk maza reklāma.

bet, es jau arī ceru, ka tas smadzeņpods strādā tiem cilvēkiem un tā ir loģiska reakcija uz noteiktu darbību.

Posted by: Karstā latviete ([info]implozija)
Posted at: October 12th, 2010, 03:38 pm

nū, viņi jau nav valsts iestāde, bez tam naudiņš tā kā būtu (viens miljonārs-teātrmīlis 100 000 eiro ziedoja īsi pirms Politšļu..Poļiščuka paziņoja par iesaistīšanos TP; tagad gan jau, ka bikiņ aplauzies jūtas). tā kā tiešām ceru, ka beidzot redzamā veidā parādās noteiktas darbības - noteiktas reakcijas saikne :)

Posted by: stradnieks ([info]stradnieks)
Posted at: October 12th, 2010, 03:45 pm

es tākā domāju, ka potenciālajiem apmeklētājiem bik nau naudas lai ietu uz tejāteri.

bet tas miljonārs, kurš pameta 100stabus tak teica, ka, ja režisore Pī ies kādā partijā, tad vairāk neatbalstīšot. bija tāda ziņu strēbele.

Posted by: Karstā latviete ([info]implozija)
Posted at: October 12th, 2010, 04:00 pm

it kā tā varētu pieņemt, jā, bet then again, pavasarī to bodīti publika gāza riņķī, izrādes bija izpārdotas, un stipri šaubos, ka tad ekonomiskā situācija bija diži labāka.

miljonārs gan laimīgs neizklausās, jā :) - http://www.ir.lv/2010/10/12/uznemejs-cer-ka-poliscukas-teatrim-ziedotais-nepazudis

Posted by: . ([info]hessin)
Posted at: October 12th, 2010, 05:08 pm

nu vaitad uz citiem teātriem cilvēki vairs neiet?

Var jau būt, ka kaut kāda sakritība, bet nu ja kādreiz es gribēju aiziet uz to observatoriju, tad tagad vairs nē, tā kā -1 no manis.

[par ziņu sižetu - gribētu zināt, kuri no tiem 1-2 skatītājiem zvanīja uz tv3 un sūdzējās .. tāds baigais ievads - "mums skatītāji zvanīja", hah]

Posted by: vinsents ([info]vinsents)
Posted at: October 12th, 2010, 03:41 pm

vēlēšanu rezultāti arī mani patīkami pārsteidza. un tā kā T.O. ir liels sakars ar PLL, tad arī par šo ziņu mana sirds uzgavilē.

mosties, jel, svabadais gars!

Posted by: Karstā latviete ([info]implozija)
Posted at: October 12th, 2010, 03:43 pm

..WORD! :)

Posted by: ?style=mine ([info]darkans)
Posted at: October 12th, 2010, 05:50 pm
do_want

pievienojos

Posted by: proud to be peevish ([info]divi_g)
Posted at: October 12th, 2010, 06:19 pm

Varbūt 1kārši sagadīšanās ;) Vai, kas varētu būt vēl ļaunāk, kaut kur veidojas vēl lielāks domāšanas un atbildības deficīts ;)