Karstā latviete [userpic]

lieliski, kaut kam šitādam jau sen bija jānāk!

August 18th, 2011 (04:41 pm)
Tags: , , ,

noskaņojums: O.O

"Mani sauc Anita – es esmu Jūsu Virsmāte."

Comments

Posted by: Viņa Gaišība ([info]kautskis)
Posted at: August 18th, 2011, 05:06 pm
miloš

Protams, ka bija jānāk, jo Pasaule Tiek Attīrīta!!! Un Virsmāte, cik saprotu, atnākusi ceļu sataisīt.

Posted by: Karstā latviete ([info]implozija)
Posted at: August 18th, 2011, 06:32 pm

..ja nopietni, es tiešām domāju, ka šitam jau sen bija jānāk, katrai normālai nācijai jābūt saviem frīkiem (var jau arī viņus saukt par citādi domājošajiem), kas pauž savus pasaules uzskatus tādā vai citādā veidā. tādējādi padarot visu krāsaināku un, mazums, iesaistot vairāk cilvēku vēlēšanu procesā un tamlīdzīgi :))

Posted by: Viņa Gaišība ([info]kautskis)
Posted at: August 18th, 2011, 07:47 pm
miloš

Oi, lai nu ar ko, bet ar frīkiem Latvju Zeme nav bijse apdalīta itin nekad. Man, piemēram, bija tas gods pašam personīgi pazīt Pasaules Valdnieku. Es gan viņu uzstājīgi saucu par Pēteri, bet tas ar nekas, viņam patika. Viņš, edz, bija tas Pēteris, kam debesu valdības atslēgas. Vai, teiksim, pizdatais vīriņš/augsta ranga mags Bruno Klaips, arī ļoti līdzīgu domāšanu kā Virsmātei. Un par kolorītiem tipāžiem, kas, tāpat kā Virsmāte, lien polītikā, ij nemaz nesāksim runāt, tad nevarēs apstāties.

Posted by: Karstā latviete ([info]implozija)
Posted at: August 18th, 2011, 08:02 pm

oi, es tādu Klaipu nemaz nezināju, hahahah. bet, nopietni, man šķiet, mūsu valstī tiešām pietrūkst daudzveidības :) citādi visas partejas ir +/- tās pašas zortes, ja atskaita divas krieviskās, un nekādu sabiedrības grupu pārstāvniecības pēc būtības nav, viss ir tikai izkārtne! (tipa "zaļie zemnieki", kuri par AES Lietuvā bļauj, ka nezaļi, bet AES Kaļiņingradā, 'edz, esot okei.)

Posted by: Viņa Gaišība ([info]kautskis)
Posted at: August 18th, 2011, 09:17 pm
nixon

Bet protams. Partija Latvijā jau sen ir darbā iekārtošanas birojs, nevis kaut kādu sabiedrības grupu interešu pārstāve. Nu, vai arī ļoti šauru grupu interešu pārstāve :) Bet, ja es cibā par šādiem un līdzīgiem tēmatiem pārlieku izsakos, tad ļaudis uzreiz mani saukā par kārklu savojāru, kas, edz, mazliet paskatījies uz svešatni un Tēvzemi pavisam peļ un smādē. Tamdēļ es neizteikšos.

Tomēr [info]apriori_skaidrs, ka Virsmātes veidojums nesavāks ij pilnu procentu vēlētāju balsu, par kaut kādām vietām Saeimā nemaz nerunājot. Un drīz pēc vēlēšanām nomirs klusā un mierīgā nāvē. Turklāt viņu programmā nav ne kripatas ezotērikas, tikai kaut kādas simtsreiz atgremotas populistiskas frāzes bez jebkāda skaidrojuma, kā to visu sasniegt. Vārdsakot, ja nebūtu Virsmātes, būtu kārtējā partija, kur bariņš lauku vīru pie Apinīša pudeles izštukojuši -- nē, šitā vairs nav aršana, jācērt augšā partija -- un programmā sarakstījuši to, kas pirmais nāk prātā. Un ir, ir tādas Latvijā bijušas gana -- kaut vai visādas nācionālās sīkpartijas, tādas kā Nācionālā spēka savienība un kas tur vēl ne.

Tiesa, palaikam Latvijas polītikā ieklīst daži izglītotāki ļaudis, kas savu programmu uzraksta, kā jau intliģentiem pienākas, nevis pie alus pudeles, bet pie vīna glāzes. Bet viņi ar ir tāds viena hīta brīnums, kas necik ilgi nepastāv. Pēdējā bija tik atbilstoši nosauktā Pēdējā partija, pirms tam bija Jaunlatvija.

Tomēr Latvijas vēsturē ir bijuse viena brīnumjauka partija, kas polītikā ienesa jaunas vēsmas. 5. Saeimas vēlēšanās 1993. gadā piedalījās vēlēšanu apvienība "Latvijas Laime", kuŗas priekšvēlēšanu programma ir izcilākā, kāda jelkad bijuse kādai Latvijas partijai vai partiju apvienībai. Viņiem tur bija uzskaitīts, par ko ir Latvijas Laime: "Latvijas Laime ir par aizsargiem, Latvijas Laime ir par zemessargiem, Latvijas Laime ir par vārtsargiem, Latvijas Laime ir par pussargiem, Latvijas Laime ir par bikštuŗiem, Latvijas Laime ir par krūštuŗiem" -- un tā vienā laidā. Ģeniāli, manuprāt, bet Saeimā netika.

Savukārt Igaunijā pašā sākumā bija Igaunijas Monarhistu partija, kas parlamentā pat tika. Kad kaut kāda deputātu grupa ierosināja sākt parlamenta sēdes ar lūgšanu, Monarhistu partija uzrīkoja pagānu rituālu ar briežādās tērptiem tamburīna spēlētājiem. Pēc tam priekšlikums tika jo aši aizmirsts.

Lūk, šāda kaluma valsts vīrus un sievas Latvijai vajaga kā ēst.

Posted by: Stiller Ozean ([info]klusais_okeans)
Posted at: August 19th, 2011, 07:03 pm

kas tas, kas tas?

Posted by: Karstā latviete ([info]implozija)
Posted at: August 23rd, 2011, 01:44 am

Vēlēšanās startēs jauna partija - "Brīvība. Brīvs no bailēm, naida un dusmām", un šī ir viņu līdere :) http://www.virsmate.lv/