būs savādāk ([info]illegal) rakstīja,
@ 2004-02-04 23:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakar ieveerteejam stopeeshanu

 marshruts - riga-priekule-liepaja-riga
 kopaa - ~480km
 cilveeki - es + gicha
 meerkjis - satikt sievu, paskatiities vai speeju dienaa bezmazvai 500 km nostopeet, atrast kedu
 blakusparaadiibas - suurstosha pakalja

 saakums - ceelos pusseshos savaa darbaa, aizsleedzu durvis un devos uz pirmo vilcienu, kas aizveda uz babiiti. Tur ljot veiksmiigi izgaaju uz shosejas un taa devos liidz pat Liepaajs celjam, sajutu to briinishkiigo riita atmosfeeru, kad meeness ir tik nereaali liels, un kaukur riigas pusee saak aust gaisma, viss smarzho, shoseja, skati, fantastiski... piesalis, bet skaidrs, un sauliite leenaam aust... dzimis lai stopeetu... nomirtu uz celja. patieshaam skaisti. Pirmaa mashiina panjem mani jau mazliet peec septinjiem pie liepaajas shosejas saakuma un ved liidz skrundai, kur es turpinu stopeet, un jau ap devinjiem mani panjem fuure un ap pusvienpadsmitos es jau esu grobinjaa. Taa kaa domaaju sievu satikt ap trijiem dienaa, tad nolemju aizhaut uz turpat netaalu atrodosho 30 km attalo Priekuli, paskatiities, vai tur cilvinjiem ieksh priekules vidusskolas nau starpbriidis... grobinjaa noperku Talsu pienu un priekules rupjmaizi, kuru taga grauzhu.. :)) un saaku stopeeties.. panjem mani viens jauns cilveeks vienaa golfaa un shameejs brauc uz vainjodi..

priekule
iebraucu priekulee, domaaju uzpiixtinaat un sms`ot kaadam ziedonim no priekules vsk un ar vinju kauko sarunaat.. bet man nomira mobtel... taa nu es domaaju, kur uzlaadeet mobtel.. izdomaaju iet tai pashaa vsk iekshaa un mekleet kontaktu... eju pa galvenaam duriim, ne tur dezhuranti, ne kaa... kaa veelaak izraadijaas, visi leito kaukaadas saanu duris, u ntur arii tie dezhuranti ietusee.. taga sku staigaat gar sienaam mekleedams kontaktus un atrodu... direktori... vinja taa skataas uz mani, un es uz vinju  - nu izstaastu savu probleemu, vaig satikties, mekleeju cilveekus, mobiilais nomira, mekleeju kur laadeeties, shii mani uzaicina savaa kabinetaa palaadeet... nu lab, ok, kameer pusstundu laadeesies uzzinu, kur var paeest - pagrabaa, eedniica.. tur uz mani skataas un jautaa, kas es taads esot, vai no vakarskolas... :))) akal izstasatu, ka esu no riigas, ciemos, mobiilais.. uttutjp nu lab. dabuju paeest un kaa reiz arii klaat starpbriidis. protams pilsn ar jaunieshiem... un peeksnji dzirdu - illegaals... shiten.. nevar buut... un viesiite, mazaa_dullaa un Ruuta_Keda [nevis taa, ko mekleeju, bet cita] - wiiii.. KO es TUR darot... patarkshkeejaam... riktiig foorshi, satiku arii piemineeto Ziedoni, charlo, un veel citus.. incanti, ka vinjiem staprbriidis ir 50 min garsh.. nu u nes tiesh traapiijos uz vinju... tad devos apakalj uz priekules celju... spiideeja smuka sauliite, smarzhoja daba... wiiii super laiks, taads bik piesalis, neslapsh... paraava mani kaads riktiigs shkoda vaagjis liidz pashai liepaajai...

liepaaja

tur es ierados kaados pusdivos... nu bet tikshanos es bij domaajis runaat uz trijiem.. nu nekas.. pa to laiku akal uzlaadeeju mobtelefonu 15 vidusskolas dezhuurtelpaa... pienaac pustriis.. nu lab. me jua pac vainiigs :) nepaarmetu nevienam, sms`ojos, gaidu, gaidu, nekaadas atbildes, nekaa.. nu ta neko.. liidz chetriem nogaidu un devos apakalj uz shoseju.. stopeejos apakalj uz riigu.. pa to laiku bij kljuvis aukstaask un saaka liit lietus, reaali piesalu un sasalu :) bet nu jautri - extreemi, staavu taga turpat tajaa parastajaa vietaa, kur pirmoreiz ar sievu stopeejaam fuuri, nostalgiskaas atminjas :) staavu un stopeejos, bet nenjem, nenjem un nenjem.. beidzot viens jauns chalis panjem liidz skrundai - ~60 km... bet nu pa to laiku, kameer braucam jau reaal tumshs paliekaas, nu domaaju, skrundaa laikam gan buus ar autinju taalaak jaamochii maajaas... bet nu skrundas autoostaa uzzinu, ka autobuss jaagaida bik vairaak par stundu.. nu ko - riskeeju un eju tumsaa pretii autoostai stopeet kaadu mashiinu, nostopeeju businju, tur shoferiits krievs un prasa, vai man nau kaada kasete lidizi.. nu man bij diski, bet tie logiski nedereeja... un tas aparaats ar vinjam nikjojaas, un taa nu braucaam, un shis ik pa reizei uzshauj pa to kastiiti :)).. Salduu iebraucam paeest, izdzert tasi kafijas.. braucam taalaak, taa nu shis mani liidz patr kjengaragam aizveda.. nu es seezhos ieksh 7 tramvaja, un braucu uz metro... viilandes draudzes jaunieshu dievkalpojums.. nu to es makjeniit nokaveeju - tjipa ierodos uz pashaam beigaam... :))

taada nu mana otrdiena bija shonedeelj



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?