mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
buus iemesls ieskatiities ap stuuri atvilknee, kuraa glabaaju reklaamas pashtaisiitaam picaam un kuraa esparasti neskatos, jo viss, kas tur noglabaats ir nuudelees iesieti durklji. es nevaru izskaidrot, kaapeec man saruuseejushi reisaas rokas pirksti - varbuut paaraak daudz ko meegjinu skaidrot ar fiziologiju, bet tu jau tas filologs - simpaatijas pret logiem. es bailes un bazhas meeginu izmeeriiit ar barometru - no vaarda barot, kak dogadalsia. jociigi, ka visas nelaimes notiek kreisajaa pusee, bet visas vizuaali skataamaas arii kreisajaa, jo taas jau var redzeet tikai spogulii, jo citur jau sevi ieraudziit nevar.
kad mani ielika kuurorta izolatoraa, es atteicos no nikotiina, jo likaas tas vareetu trauceet pirmaa klasee braucoshiem japaanju beegliem. tagad atceroties, liekas cik loti cieta sirds ir akmens klintij, ja taa ir gatava paarvest akmens lauztuves no gaujas pa dzelzs vadiem uz pilniigu trubu.
bet taas bailes - es neprotu vinas nopozicioneet laikaa, kaa kad kompasa bultinja buutu samagnetizeejusies ar sirds motora detaljaam un raada vislaik uz sevi kaa ar taisni izstieptu bitkstu baksta acii - tu tu tu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?