ieva ([info]iiw) rakstīja,
@ 2007-05-10 08:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
atcereejos,kaa ome agraak no riitiem mums cepa aabolmaizes.
ceelaas pavisam agri,lai mums buutu siltas brokastis,un virtuvi piesildiija smarzha no kraasns un siltas kafijas ar pienu.
un bija tik labi.

un tagad kraasnii sildaas taadas pashas aabolmaizes,tikai omes vairs sen jau nav,un pati esmu kaut kur francijaa.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]elina
2007-05-10 10:52 (saite)
es varu pastāstīt kanēļa cepumu recepti, ko vakar taisīju:
3/4 glāzes cukura+2olas samaisa, tad klāt piejauc 1,5 glāzes miltu, pusēdamkaroti kanēļa un pusi no tējkarotes ar cepampulveri.
liec uz pannas tādās rindās
cep gaiši brūnus :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]iiw
2007-05-10 13:42 (saite)
izklausaas pat pavisam viegli :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?