īo ([info]iio) rakstīja,
@ 2012-08-09 14:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:netaisnība

es pēc dabas vispār esmu ļoti miermīlīgs cilvēks, bet reizēm gribas nokāpt no velosipēda un iespert tiem "man nekas cits uz pasaules neeksistē, izņemot mani" gājējiem, kas dreifē pa veloceliņiem. tā jau mēs, velobraucēji, esam visneieredzētākie satiksmes dalībnieki, un vēl mums grib atņemt to mazo prieciņu braukt pa veloceliņu netraucētiem.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pelnufeja
2012-08-09 14:17 (saite)
Piekrītu, es arī totāli nesaprotu tos, kas mierīgi brien pa veloceliņu, tomēr arī riteņbraucēji mēdz būt tādi, kas totāli neskatās, kur brauc, un, manuprāt, apdraud gan gājējus, gan paši sevi, tā kā mūsu sabiedrībā ir neiecietība un necieņa gan no vieniem, gan otrienm.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]iio
2012-08-09 15:48 (saite)
šeit konkrēti runāju tieši par veloceliņiem, kur valdīšanas tiesības ir velosipēdistiem. pa gājēju trotuāru pārvietojos pastāvīgās bailēs, ka kāda garāmejoša večiņa man iekrāmēs ar maisu. tur es gājēju tiesības neapstrīdu. bet man vnk besī, ka pat uz veloceliņa es nevaru justies pilntiesīgi, jo vienmēr kāds "iebrien" manā teritorijā un vēl ir tik bezkaunīgs, lai kaut ko noburkšķētu, kad nikni zvanu zvaniņu. neņem ļaunā, man vajadzēja šeit izgāzt savu sāpi :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pelnufeja
2012-08-09 16:14 (saite)
Ļoti saprotami.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?