iguaana ([info]iguaana) rakstīja,
@ 2014-02-11 19:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vissslikti
Vēl viena- viss slikti diena... nu norakstīšu uz mēnešreizēm, kuras nenāk. bet var jau būt, par saplēstu spoguli, par opīsa dikti augsto asinsspiedienu, par tēta sirds veselību, par mammas celi, par brāli , par visu,,, par visu, par ko es uztraucos un nevaru ietekmēt, jo tās ri citu cilvēku dzīves un lietas.. viss, ko avru pateikt, ka mīlu, rūpējos un ieteikt ko darīt, bet izdarīt jau nevar neko.
Un tad vēl skola, kas man dot pa nervienm. Nesaprotu, kāpēc tā uzvelkos. kaitin, ka jāpieslēdz visa uzmanība lietām, kas vispār neinteresē, turklāt neko nevar nohaltūrēt. Nu nepatīk man analizēt pētniecības problēmas un tml huiņas.
Un darbs arī- slikti. Netieku galā ar to krāpšanos un visu pārējo. Aj nu. labi, ka ir vīrietis blakus, kurš tūlīt satiks savu nožēlojamo, čīkstošo vāveri.
A, jā, piemirsu sīkumu, ka tā sapriecājos par savu noorganizēto brīvo piektdienu, ka saņēmu zvanu no darba, ka abas kolēģes slimas un man jāierodas- nekāda apakšveļas pirkšana un supermiers un sagatavošanās pirms koncerta. Viss vienā skriešanā.
Ak dies, kā izčīkstējos, bet nepalika labāk.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?