ideaals_draugs ([info]ideaals_draugs) rakstīja,
@ 2010-01-19 17:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
beloved no.6
nu, kādu laiku mūsu attiecības ritēja tīri privātā plāksnē, nekādu publisku izdarību, bet man šķiet, tā kā pienācis jauns gads (nu jau laikam arī ķīnā, bet varbūt vēl ne), tad jāpalūkojas uz pagājušo un jānoformulē nākotne.
tātad. pagājušais gads mūsu attiecībām nebija viegls. bija dažādi grūti atrisināmi konflikti, bet uz gada beigām kaut kā visu izdevās izlīdzināt, un, kā jau teicu, mūsu attiecības pārgāja jaunā līmenī. esam viens pret otru daudz atklātāki, un tas ir ļoti palīdzējis attiecību izaugsmei. lūk, šogad jau esam kopīgi pieņēmuši dažus ārkārtīgi nozīmīgus lēmumus, man atbalstot saccharomyces grūtā, sarežģītā situācijā. bet kopā mēs spējam tik galā ar visu, jo esam ideāls pāris!

tātad, par mūsu kopīgo nākotni - lai mūsu attiecības turpina augt kā zieds vispilnvērtīgākajā melnzemē, un nemūžam nenovīst un nesakalst! un tieši tā arī būs, jo es esmu ideāls, un saccharomyces jau arī nav pārāk slikta.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]french_mime
2011-01-20 09:02 (saite)
nu ko.. ir jau pagājis par vienu dienu vairāk kā gads kopš šī ieraksta. interesētu uzzināt, vai ir kādas jaunas tendences jūsu attiecībās, kāds ir bijis aizvadītais gads, kā esat risinājusi konfliktsituācijas un tamlīdzīgi. katrā ziņā ceru dzirdēt ko vairāk. lai katra diena kopā ir kā jauna!
-Antons

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?