05 March 2010 @ 03:39 am
 
Poligraafikji probleemas 'Tu paaraak daudz laika pavadi darbaa' un 'man nav laika personiskajai dziivei' risina vienkaarshi - precas savaa starpaa. Savaa laikaa darbaa iepazinaas arii mani vecaaki. Tomeer es zinu firmas, kuraas par dienesta romaaniem atlaizh no darba, pat, ja to nevienam neizraada. Tam ir kaads logjisks pamatojums?
 
 
( Post a new comment )
Shelly[info]shelly on March 5th, 2010 - 08:55 am
Izklausās neticami debīli :/
(Reply) (Link)
muldēšana[info]zeerava on March 5th, 2010 - 09:41 am
man sāk likties, ka manā darbā ar tādas problēmas bij tāpēc kolēgi ir ne tikia savā starpa paspējuši jau saprecēties bet arī savus pieaugušos bērnus atvest, tā kā pat veselām ģimenēm te strādā
(Reply) (Link)
indulgence[info]indulgence on March 30th, 2010 - 04:05 pm
Draudziņi vai radinieki uzņēmumā izveido savu frakciju, piesedz viens otra neizdarības, kopā vērpj intrigas pret tiem kolēģiem, ar ko vienam vai otram sliktas attiecības. Tb uzņē°ums vēršas nevis pret svētajām laulības saitēm, bet pret darbinieku sašķelšanos frakcijās, vienalga, vai tam pamatā zīmogs pasē vai kopīga aizraušanās ar peinbolu.
(Reply) (Thread) (Link)
De contemptu omnium vanitatum mundi[info]hurt on March 31st, 2010 - 12:04 pm
izklausaas ceeli, bet patiesiibaa, kam garaakas un spalvainaakas rokas, tas dabuus visur savus draudzinjus un radinjus kur vajag un tam iisti nekaada sakara ar kniebshanos ar koleegjiem nav. besides ir absouluuti neiespeejami izvairiities no darbinieku sashkjelshanaas frakcijaas.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
indulgence[info]indulgence on March 31st, 2010 - 12:16 pm
Neiespējami ir arī izskaust noziedzību, bet tāpēc jau nelikvidēs policiju. :) Minēju tikai vienu no faktoriem, kā to apraksta mācību literatūrā, kā bremzēt šo lietu. Esmu sastapies ar uzņēmumiem, kur tam nepievērš uzmanību, un esmu redzējis ļoti striktu attieksmi.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
De contemptu omnium vanitatum mundi[info]hurt on March 31st, 2010 - 12:36 pm
yeah, sisteema nedarbojas, bet citas mums nav vai ne?
(Reply) (Parent) (Link)