hullalulla ([info]hullalulla) rakstīja,
@ 2006-10-10 15:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:stabils
Mūzika:tracy chapman

sauss klepus!
jau no argra riita, katraa lekcijaa, katraa starpbriidii, katru minuuti un sekundi man uzmaacas klepus, juutos jau neerti cilveeku priekshaa, gan jau tie pie sevis domaaa - ej baciljainaa maajaas guleet!!!
driiz jau ieshu :)
taatad shodien no riita devos tulkot! brashi un paceltu galvu. manaa priekshaa 2 latvieshi, partneris ar partneri (siev un viir) probleemas ar beerna izneesaashanu, neiesliigshu detaljaaas, bet man vinjiem bija jaatulko aarstu tulkotais ka beernam ir liela iespeeja piedzimt ar plaushu probleemaam, dauna sindromu, un veel kaut ko. un galvenais ka vinji neko neteica, tikai klusiibaa pacieta shiis zinjas. man pashai radaas interese vai tieshaam neko nevar dariit. bet redz nevar, auglis pats attistaas labi, redzeeju kaa sirsninja pukst, vieniigais no placentas uudens tek aaraa un tas ir loti slikti. buus aborts. blje tas bija briesmiigi.
pati es 2as dienas raudaaju. likaas viss, viss pret mani. bet nu jau mieriigaaka. kad ir nodarbes tad arii nesaakas paranojas. un arii rudens te nav tik skaists cik latvijaa. un laiku pa laikam jaasakaarto domas. tagad kaadu laiku atpuutiishis no alkohola, ja vareeshu, bet ne ilgaak par piektdienu! :)
aa un mans suns nodots patversmee. meegjinu par to nedomaat. es nespeeju ruupeeties par to ko pieradinaaju. tapec labak neko nepiesaistit - ne dziivnieku ne cilveeku - pie sevis.
negribu arii zaudeet vanagu, bet taa ir paranoiska doma.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]juuuda
2006-10-10 21:24 (saite)
mazais kakuci, kāpēc tev būtu jāzaudē vanags? nepazaudē, liec krūšu kabatiņā, nēsā visur līdzi, bet nesien pie jostas ar smagu pulksteņķēdi, tad nepazudīs..
un jā...ustīte....trūkst vārdu.
*ej baciļainā mājās gulēt* - sena latviešu tautas parunOJa hehe

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?