hullalulla ([info]hullalulla) rakstīja,
@ 2006-09-25 12:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:silverchair

sach a lavliii geerl
kaut kaada nevajadziiga pasivitaate saakusies, neapmierinaatiiba ar sevi, tieksme peec alkohola un galvenais - ka es neko nedaru taa labaa lai to mainiitu. buutu laikam jaameklee darbs, bet es veel nogaidiishu. buutu jaapalasa graamata, iespeejams shodien. buutu jaapieveershas sev, jaapadomaa kas un kaa, nevis mekleet patveerumu citos.
man vienkaarshi patiik smaidiit, eest, staigaat, braukaat ar riteni, klausiities savu muuzicinju, jautroties, diikdienjot, apseesties pie loga, uzpiipeet, veel visko. jaasaak mediteet.
nezinu nezinu nezinu - tas ir tas ko gribu teikt.
un 5dien es braucu uz otra cilveeka pilseetu kur paredzeeta maltiite ar vina gimeni un es juutu ka saaku drebeet un man tak bail, jo es tak neko nevareesu pateiktun seedeeshu kaa muljke tur!!! bet pirmais bailju vilnis jau paarskreejis, sodien tomer jaasaka ka juutos pozitiivaak, galvenais tak iedzert un paeest ;) ceru vinji maksaas! pie tam otrs cilveeks teica ka tas vinam loti svariigi. taatad tas svariigi man ka vins taa teica.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]juuuda
2006-09-26 19:59 (saite)
es, patiesību sakot, nevaru iedomāties tevi mierīgi pasēžam...bet to, kā tu smēķē pie deiva (ak dievs,ir tak tāds kruts vēsturnieks - davies..mmmm)ģimenes pudienu galda kopā ar angļu māti un papu, to gan redzu diezgan reālistiski ;)

(Atbildēt uz šo)


[info]hullalulla
2006-09-27 15:04 (saite)
tad jau laikam man nav par ko uztraukties, jo ja tavaa praataa jau ir reaals skats, tad tas laikam ir dabiski un man piestaav, hmm hmmm!!! :)

(Atbildēt uz šo)


[info]juuuda
2006-09-27 17:27 (saite)
man TAS skats balstās uz to bildi, ko shamais tev bija atsuutiijis ar savu gjimeni..nu tu tur diezgan organiski iederētos kā organiskais stikls!

(Atbildēt uz šo)


[info]hullalulla
2006-09-28 15:37 (saite)
blja!
negribu!

(Atbildēt uz šo)


[info]juuuda
2006-09-28 23:04 (saite)
nu es jau varu arī likt savai iztēlei uzburt to ainu ar vanadzeņa savandīto gultu un tevi kā organisko stiklu tajā,bet to nu savukārt *blja negribu* es!!;D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?