Aprīlis 3., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:06

(28 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:3. Aprīlis 2015 - 11:55
(Link)
šššš! viņš ir no maniem rakstniekiem, lai tik pārliecina, mēs palasīsimies ^^
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:3. Aprīlis 2015 - 12:02
(Link)
Fair enough. ^^
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:3. Aprīlis 2015 - 12:03
(Link)
īsti nevarēšu, man nav pārliecības + leizī faka faktors.

Es drīzāk varētu pavilkties uz to, ka tikai daļa no mums ir īsti cilvēki (to viegli pārbaudīt, iedurot galvā platīna adatu), bet cita daļa ir jukušu dievu sapņi, bet kādā jaukā naktī jukušais dievs sapnī ieraudzīja jukušu dievu un tā bija reize, kad kakas nudien trāpīja ventilatorā.

Lūk.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:3. Aprīlis 2015 - 12:04
(Link)
o, nais, pls continue
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:3. Aprīlis 2015 - 12:10
(Link)
Kam ir/ nav jānotiek ja Pt adatu iedur īsta cilvēka galvā? Cik dziļi jādur? Cauri galvaskausam?
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:3. Aprīlis 2015 - 12:30
(Link)
Man jāpadomā...8)...es teikšu, ka sapņu artefakti ļoti līdzīgi īstajiem cilvēkiem un viņiem pašiem nav ne jausmas, ka viņi nav sešdesmit gadus veca farmaceite ar sāpošām kājām un dēlu alkoholiķi, bet eksistē tikai apmēram pusstundu, kamēr dievam neuznāk cits sapnis. Lūk, un smadzenēs mums mētājas fragments, kas atbild par kaut ko telepātiskām spējām līdzīgu. Īstiem cilvēkiem tas ir puslīdz latentā stāvoklī un ikdienā tiek izmantots, lai novērtētu, vai uz ielas guļošam bomzim ir slikti vai labi . Toties sapņu artefkatiem tas strādā uz pilnu jaudu un caur to tiek uzturēta saite starp sapni un sapņotāju. Lūk, un iebikstot tajā ar platīna adatu (man sāk likties, ka aktīvāka metāla adata būtu labāka...) notiek ķīmiski mehānisks īssavienojums un sapņu artefakts vienkārši izput gaisā.

Aha!

Vampīri ir šādu sapņu artefaktu paveids, jo izput gaisā a)kad tos apspīd
Saule un sapņojošais dievs pamostas, jo saprot, ka ir pienācis rīts un b)kad tiem nošņāpj galvu, nu, kopā ar visu telepātisko sakaru centru, vot.

Lūk, evidence based thinking, ka vampīri ir sapņu produkts.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:3. Aprīlis 2015 - 12:43
(Link)
Kā jūtas senais dievs, ja viņa sapņformās dur Pt adatas un jauc tās ārā - par to jūs esat padomājuši? Tā tak migrēnu var dabūt. Esiet humāni (jeb kā pareizi ir jāsaka ``humāni`` ja tas domāts attiecībā pret elder gods)

PS: Platīns, protams ir OK, jo tas ir ķīmiski inerts, neveido oksīdus, sāļus uz virsmas un tā elektrovadītspēja ir laba.
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:3. Aprīlis 2015 - 14:44
(Link)
Nu, kad tu sapņo kaut ko vienu un pēc tam ko citu, tu jau neko tādu īpašu nejūti. Nu, bija trīs akli nēģeri purvā, vairs nav, liela muiža.

Also, tie nav elder gods, tie ir kosmosa tūristi, kuriem pēc ilga pārbrauciena ir aizkritis širmis no pārmērīgas apdullinošu vielu lietošanas.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba