Februāris 5., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:19

(76 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:5. Februāris 2015 - 15:40
(Link)
a par ko Vonnegūtu ne pie SF? :)
http://www.tor.com/blogs/2013/09/banned-books-week-vonnegut-slaughterhouse-five

bet par to pārdošanos, es nezinu, man šķiet, ka tā tomēr ir kombinācija no ļoti daudziem elementiem, un salikt kvalitāte=pārdošanas dati ir tā baigi brutāli.

(Yeah, es zinu, ka runāju pati sev pretī, bet then again tāpēc jau es ņurdēju par terminu "komerciālā literatūra" kā neadekvātu)
From:[info]unpy
Date:5. Februāris 2015 - 15:57
(Link)
Pārstāvu tos vecūkšņus, kuri SF tomēr(bieži vien nesekmīgi gan) mēģina kaut kā nošķirt no vienkārša F bez jabkāda S, jo tad SF žanrs paliek pārāk izplūdis, tad jau tur pilnībā iederas ne tikai teju vai viss Murakami, bet arī Anna Brigadere :))

Par brutalitāti arī piekrītu, protams, bet tas ir vismaz kaut kāds izmērāms un ticams parametrs, nav jau pilnīgi nevienas citas iespējas kā izmērīt - tās pašas literatūras balvas arī sanāk tāds apšaubāms pasākums kaut kadas kvalitātes mērīšanai tā vienkāršā iemesla pēc, ka katrs vērtētājs var izlasīt tik daudz grāmatu, cik var un ne vairāk, līdz ar to tomēr lielo skaitļu princips vismaz kaut cik strādā.
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:5. Februāris 2015 - 18:51
(Link)
Vonnegūts ir sf arī pēc vecūkšņu interpetācijas, tur ir s daļa kā reiz tik, cik vajag, viens ticamības lēciens. Kaķa šūpulis kaut vai.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba