Maijs 14., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:24
Bet vispār tas reciprocity princips, nu tipa "visi man labi bija, ja es pati laba biju" n shit, tas strādā nepilnīgi, nu tipa ja tu pret cilvēkiem izturies labi, tad varbūt viņi pret tevi neizturēsies klaji kretīniski.

Vai arī izturēsies, un, kad tu viņus ar to konfrontēsi, paskaidros kaut ko iz sērijas "viena pagale nedeg, pameklē vainu sevī". Vai "es taču neko tādu neteicu/nedarīju, kāpēc tev tāda attieksme, vai tu negribi ar psihiatru par to parunāt". Vai "man nepatīk šitā justies, beidz izturēties tā, ka man tā jājūtas".

Droši vien jūt, maitas, ka es vienkārši negribu veltīt laiku šīs problēmas risināšanai.

Ir taču okei drusku pazemot sevi un drusku būt tādam muļķim, kas bezjēgā atvainojas, un nekad nesagaida atvainošanos no citiem, vienkārši tāpēc, lai dabūtu nedaudz vairāk laika sev.

/man laikam vajadzētu par šo nīgro ierakstu atvainoties, tikai tagad laikam vairs nestrādās, heh.

(9 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]ripp
Date:14. Maijs 2014 - 22:01
(Link)
jā, mani šitas dažas reizes ir atstājis sava veida autā. tas ir nē, teorētiski viss ir skaidrs, bet tad kad realitāte iebelž sāpīgi, tad sāāāp. bērns tevī nemirst un visu laiku gaida - ja tu labi, tad pret tevi arī labi. ne sūda.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:14. Maijs 2014 - 22:27
(Link)
Ai, nu kā bērns es diezgan labi zināju, ka ņifiga tas nestrādā, tas tāds tipisks pieaugušā stulbums :)
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:14. Maijs 2014 - 22:37
(Link)
varbūt :)
[User Picture]
From:[info]bohemija
Date:14. Maijs 2014 - 22:28
(Link)
Tur jau tā lieta, ka cerības nogalina pasauli. Kad Tu dod, neko negaidot pretī, tad ir vieglāk dzīvot. Pasaulē jau nav "tikai skaistais" vai "tikai neglītais," un tas, ko Tu dod, pasaulei nesīs tikai labumu nevis ļaunumu, kas jau savā būtībā ir pats svarīgākais. Tev nav jāgaida atzinība no citiem, ja jau pati zini, ka darīji pēc labākās sirdsapziņas. Angliski ir tas "it is supposed to be..." Par to mans draugs runāja, ka kurš tad to izdomāja? Mēs gaidām konkrētas lietas no konkrētiem cilvēkiem, bet nav jau likumu grāmatas, kurā rakstīts, kā pret kuru jāizturas. Cilvēki savā būtībā ir labi. Un, ja Tu sacepies par radušos neforšu situāciju, kurš no tā būs zaudētājs? Kāds cits vai ne-kāds cits?
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:14. Maijs 2014 - 22:45
(Link)
:))) vakara prieciņš.
[User Picture]
From:[info]bozena
Date:14. Maijs 2014 - 22:34
(Link)
Jā, tas nestrādā. Tas varbūt strādā sīkumos un ar svešiniekiem piemēram ar kliedzošiem ierēdņiem, kas kiedz uz citiem bet uz mani ne, jo es pieklājīgi pasveicināju. Bet nestrādā ar tuvākajiem. Jo tuvāks,jo vairāk nestrādā. Vadība ignorē lojālākos un mierīgākos darbiniekus, bērni kāpj uz galvas liberāli noskaņotiem vecākiem.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:14. Maijs 2014 - 22:48
(Link)
*nīgri purpinot, pasūta visus ratā un iet ciest*

bet nu man patiesībā nav par ko sūdzēties, es tiešām apzinos, ka es esmu tik mīlīga tāpēc, lai viņi visi atšujas. nu, tb es esmu mīlīgs līdz punktam, kurā pasūtu visus dirst, visi to zina, attiecīgi cenšas līdz tam punktam nenovest, attiecīgi drusku protas kaunu, tieši tik daudz, lai man būtu elpojamā teritorija.
[User Picture]
From:[info]zvirbuleens
Date:15. Maijs 2014 - 00:39
(Link)
Problēma, kuras risināšanai nav laika, nav nekāda problēma!
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:15. Maijs 2014 - 08:01
(Link)
Vai arī ir tik liela problēma, ka tas jau saucas par dzīvesveidu :)
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba