Jūnijs 10., 2003


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:33
sajūta, ar kuru es vēlētos dzīvot, kurai vajadzētu būt manas eksistences pamatā: sajūta, ka es esmu jutīga, ka es reaģēju uz pasauli, spēju ieelpot to un atkal izelpot, realizēju to caur sevi - ka es vienlaikus izjūtu un radu savu savu realitāti - ka tas, ko es radu, ir pārsteigums man pašai, ka manis radītā esamība ir tikpat brīnumaina kā tā, kas pastāv (nosacīti) neatkarīgi no manis vai vismaz ir bijusi tur, kad es atveru acis.
man pat nav jābūt laimīgai. man vienkārši jāelpo tā.

atsaucoties uz Star Wars - man ir svarīgi izjust Spēku. (The Force is what gives Jedi its power. It's an energy field created by all living things. It surrounds us and penetrates us. It binds the galaxy together.)
un, starp citu, es tam ticu, sauciet kā gribat - par Spēku, maģiju, Indras tīklu, cji, Pasaules dvēseli vai kādā no citiem vārdiem.

(9 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]savaadaisu
Date:10. Jūnijs 2003 - 09:06
(Link)
Manējs ar domā šovakar skatīties SW 6 ... starp cit ... ko darat 4dien pēcpusdienā?!
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:10. Jūnijs 2003 - 09:07
(Link)
vēl nav zināms... uzzvani kaut kad rīt vai parīt, tad sarunāsim :)
[User Picture]
From:[info]savaadaisu
Date:10. Jūnijs 2003 - 09:10
(Link)
OKz!
[User Picture]
From:[info]fragile
Date:10. Jūnijs 2003 - 09:09
(Link)
jā, es arī ticu. ticu, brīžiem izjūtu.. šie retie retie brīži ir miera pilni. un tad tas aiziet, trauslums pret jebkādām apkārtnes izpausmēm izsit - un spēks vairs nav ar mani. bet šajos smagajos brīžos es vēl turos pie cerības, ka man izdosies atgriezties. laist pasauli caur sevi, mīlēt, izšķīst pasaules dvēselē, sajust kopību un piederību, vienlaicīgi ar atsevišķā neesamību. nepārtraukti meklēju durvis, bet tās šķiet nav gatavas man atvērties. un mana nepacietība liek sisties ar pieri pret pasaules caurspīdīgo elastīgo sienu - jo stiprāk to saspied, jo tālāk tā tevi atmet.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:10. Jūnijs 2003 - 12:38
(Link)
paskaties uz to savādāk.
nav kau tā, ka spēks nebūtu ar tevi vai ka tev kaut kur būtu jāatgriežas. tev tikai jāsajūt, ka spēks ir tevī, ar tevi, caur tevi, tev tas tikai jāierauga.
savā būtībā tu jau esi brīnišķīga, spēka pārpilna būtne, tikai pagaidām slēpies :)
[User Picture]
From:[info]fragile
Date:10. Jūnijs 2003 - 14:10
(Link)
paldies:)
es zinu, tas joprojām ir manī un vienmēr ir bijis, tam jābūt katrā cilvēkā, kā pasaules dvēseles sastāvdaļai. tomēr tas ir kā nobloķēts, neizdodas to atbrīvot. sadziedēšu savus salauztos plecus un centīšos palaist to brīvā plūsmā no sevis uz pasauli un otrādi.
[User Picture]
From:[info]punkts
Date:10. Jūnijs 2003 - 13:25
(Link)
ielaid sso speeku sevii un tad llauj tam tevi vadiit.
[User Picture]
From:[info]sleep_talking
Date:10. Jūnijs 2003 - 19:59
(Link)
the magic universe.
jaa.


katram savs vaards :)
From:[info]atkal
Date:10. Jūnijs 2003 - 23:15

es ar', es ar'

(Link)
nu, dīvaini stulbi, bet ir vienkārši vēlēšanās piedalīties, pateikt, ka es arī to jūtu, es arī tam ticu, es arī to zinu. gribās, un viss, kaut spraucos svešu ļaužu pulciņā ar savu neprasīto mīlestību. varbūt tieši tā izpaužas spēks? un kāpēc, sasodīts, honeybee man liekas tik ļoti pazīstama, tik "savēja". stulbi jau... un? un vai šī ir spēka gaišā puse?
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba