Jūnijs 8., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:23

(42 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]chrono
Date:11. Jūnijs 2018 - 13:02
(Link)
Nu mani krogā pagaidām par nepareiza apģērba izvēli vēl neviens nav sitis, tas, ka kleitas uzvilkšana to momentāli katalizē jau uz kaut ko norāda. Bet arī ārpus kroga vides situācijas ir daudz un ļoti, tikai dzīvojot savā burbulī var šķist, ka viss ir rožaini. Šeit gan ir interesanti, ka Tu agresīvā deģenerācijā vienādo cilvēku, kurš vienkārši ir uzvilcis to, ko viņam gribējās un to, kas vienkārši iet pirmo sist, jo viņam neiepatikās, ka tas ir uzvilcis kleitu.

Integrēta fīča. Tu šo informāciju no kurienes pasmēlies? Ja tā ir integrēta fīča, tad drīzāk tā ir integrēta fīča vīriešiem per se. Tas tamdēļ, ka geju vīrieši savās izvēlēs vadās līdzīgi kā heteroseksuāli vīrieši, respektīvi, viņiem patīk jauni, laba izskata citi geji un viņus neietekmē otra sociālais statuss kā arī gan hetero gan homo vīrieši ir gatavi seksuālās attiecībās stāties ļoti ātri. Kas viss galīgi nenozīmē, ka tamdēļ, ka cilvēks ir gejs, viņam automātiski būs n-tie partneri un saslimšanas, ja arī vidēji viņu vidū ir lielāka iespēja pēc tā (pagaidām, jo tas ir atkarīgs no tā brīža sociosfēras, kas mainās laika gaitā). Starp citu precēti geji savu pusīti krāpj daudzkārt mazāk nekā precēti hetero, tamdēļ tas ir labs iemesls legalizēt viņu laulības un pat mudināt viņus precēties. ;)
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:11. Jūnijs 2018 - 18:28
(Link)
"Tu agresīvā deģenerācijā vienādo cilvēku, kurš vienkārši ir uzvilcis to, ko viņam gribējās un to, kas vienkārši iet pirmo sist, jo viņam neiepatikās, ka tas ir uzvilcis kleitu.
"

Kā sapratu no tava piemēra, tas bija trollis, kas neesot dīvainis, uzvilcis kleitu, lai noprobētu reakciju. Nepareizi sapratu?
Anyhow, tev jāsaprot, ka vīrietis, kas cenšas izlikties par sievieti vienmēr var izsaukt agresiju, jo vīrieši, kas vēlas paflirtēt ar dāmām krogā nebūt negaida, ka dāmai būs loceklis.
Te laikam viena liela problēma ar transkeksiem. Viņi nav reāli mainījuši dzimumu, vienkārši sakropļojušies. Vīrietis nevar kļūt par sievieti un otrādi, lai kā negribētos. Var veikt audu mutilācijas un hormonu apsmidzināšanu, kas tā pat nerada vēlamo rezultātu - dzimuma maiņu. Kāds brīnums, ka cilvēciņi, kas vēlas šo maiņu un nesanāk + cilvēciņi, kas redz tos nesanākušos mainītājus, nav gluži harmonijā viens ar otru?
Man personīgi po ko cilvēki dara ar sevi, bet es pilnīgi noteikti sasistu lupatās kādu vīriešsievieti, kas censtos mani pavedināt, slēpjot savu patieso dzimumu.

Par otro rindkopu tev ir points. Jā, geju sexkārība droši vien ir male-ish lieta. Bet tas nemaina negatīvās sekas. Monogāmas attiecības starp pretējo dzimumu tieši tāpēc ir daudz efektīvākās, ka vīrieša sex draivs tiek mazliet iegrožots ar sievietes tielēšanos un "nē-nē" spēlītēm. Vīrietim nākas mazliet piestrādāt, lai iegūtu savu sievu un tad turpināt pie tā piestrādāt. Starp indivīdiem, kurus vada pamatā seksuāla kāre, reti kad veidojas dziļas, draudzīgas attiecības. Tas par precētiem gejiem varētu liecināt tikai to, ka tie ultra retie geju precību varianti notiek starp unikāliem izņēmumiem. Vairums geju nevēlas sevi sasaistīt ar vienu partneri uz ilgu laiku, nemaz nerunājot par precībām.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:11. Jūnijs 2018 - 21:37
(Link)
Nu bet dāma takš obligāti nav jāidentificē kā flirtējams objekts

/ bet es pilnīgi noteikti sasistu lupatās kādu vīriešsievieti, kas censtos mani pavedināt, slēpjot savu patieso dzimumu./

Točna? Tipa uzskatu kopība, soul mates un tad pēkšņi izrādās ke na tāda anatomija un Gnidrologs briesmīgi apvainojas?
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:11. Jūnijs 2018 - 21:39
(Link)
/Vairums geju nevēlas sevi sasaistīt ar vienu partneri uz ilgu laiku, nemaz nerunājot par precībām./

No kurienes tik padziļinātas zināšanas par geju paradumiem, esi kaut kā speciāli pētījis?
[User Picture]
From:[info]chrono
Date:12. Jūnijs 2018 - 13:24
(Link)
Jā, Tu saprati nepareizi, tas bija trans-cilvēks, kurš bija aizgājis iedzert alu ar draudzeni un vienkārši uzvilka to, ko viņam tajā dienā gribējās. Trollēšana tur nebija plānā, tāpat kā ne flirtēšana, drīzāk gan tālākā galdiņa atrašana stūrī, lai papildus nelektu acīs. Es neparakstos uz argumentu, ka ja locekļa īpašnieks, kas identificējas kā sieviete cenšas flirtēt ar kādu, tad tas ir attaisnojams iemesls sist pa seju. Pateikt vārdus "es neesmu Tevī ieinteresēts / pārstāj ar mani flirtēt" vai ko tamlīdzīgu ir vienīgā adekvātā reakcija uz ko tādu. Protams, ja uzmākšanās notiek ļoti uzstājīgi un agresīvi arī pēc acīmredzamiem centieniem otru atšūt, tad OK, cilvēks šķiet pats uzprasījās, bet man gribētos redzēt kad praksē tas jelkad ir tā noticis. Tā ir vispār tāda jocīga daudzu hetero vīriešu apsēstība, iedomāšanās, ka geji vai trans-cilvēki automātiski viņiem mēģinās aktīvi uzmākties, lai arī praksē tas nekad nenotiek. Nenāktu gan slikti dažkārt to izbaudīt, iespēja iejusties sieviešu ādā, kad viņas kāds pārāk aktīvi cenšas iegūt, lai arī ieinteresētība ir negatīva.

Nu galvenā negatīvā seka lielam skaitam seksuālo partneru ir lielāka iespēja noķert dažādas slimības, kas atstāj negatīvas sekas. Tas gan nenozīmē automātiski, ka esot gejam Tu esi pakļauts tam, jo tas ir atkarīgs no Tevis, no audzināšanas un tā brīža sociovides to geju starpā, kurā esi nokļuvis.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:12. Jūnijs 2018 - 17:39
(Link)
Jā un vēl, protams, interesanti būtu ja tā pavedinošā vīriešsieviete būtu, nu tāda 2 metrīga un gnidrologam neizdotos viņu tā vienkārši piekaut :)
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba