Jūnijs 11., 2018


[info]gnidrologs18:28
"Tu agresīvā deģenerācijā vienādo cilvēku, kurš vienkārši ir uzvilcis to, ko viņam gribējās un to, kas vienkārši iet pirmo sist, jo viņam neiepatikās, ka tas ir uzvilcis kleitu.
"

Kā sapratu no tava piemēra, tas bija trollis, kas neesot dīvainis, uzvilcis kleitu, lai noprobētu reakciju. Nepareizi sapratu?
Anyhow, tev jāsaprot, ka vīrietis, kas cenšas izlikties par sievieti vienmēr var izsaukt agresiju, jo vīrieši, kas vēlas paflirtēt ar dāmām krogā nebūt negaida, ka dāmai būs loceklis.
Te laikam viena liela problēma ar transkeksiem. Viņi nav reāli mainījuši dzimumu, vienkārši sakropļojušies. Vīrietis nevar kļūt par sievieti un otrādi, lai kā negribētos. Var veikt audu mutilācijas un hormonu apsmidzināšanu, kas tā pat nerada vēlamo rezultātu - dzimuma maiņu. Kāds brīnums, ka cilvēciņi, kas vēlas šo maiņu un nesanāk + cilvēciņi, kas redz tos nesanākušos mainītājus, nav gluži harmonijā viens ar otru?
Man personīgi po ko cilvēki dara ar sevi, bet es pilnīgi noteikti sasistu lupatās kādu vīriešsievieti, kas censtos mani pavedināt, slēpjot savu patieso dzimumu.

Par otro rindkopu tev ir points. Jā, geju sexkārība droši vien ir male-ish lieta. Bet tas nemaina negatīvās sekas. Monogāmas attiecības starp pretējo dzimumu tieši tāpēc ir daudz efektīvākās, ka vīrieša sex draivs tiek mazliet iegrožots ar sievietes tielēšanos un "nē-nē" spēlītēm. Vīrietim nākas mazliet piestrādāt, lai iegūtu savu sievu un tad turpināt pie tā piestrādāt. Starp indivīdiem, kurus vada pamatā seksuāla kāre, reti kad veidojas dziļas, draudzīgas attiecības. Tas par precētiem gejiem varētu liecināt tikai to, ka tie ultra retie geju precību varianti notiek starp unikāliem izņēmumiem. Vairums geju nevēlas sevi sasaistīt ar vienu partneri uz ilgu laiku, nemaz nerunājot par precībām.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba