Maijs 28., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:28

(46 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:29. Maijs 2018 - 12:52
(Link)
Kā to var zināt? ASV ir 7,6 slepkavības uz 100K gadā, tātad pie 27K gadā. 4 gadījumu cik gadu laikā? Varbūt tikai vienreiz gadā ar vidēji 10 upuriem. Cik cilvēku sabiedrībā ir inceli? Domāju, apmēram 1% (varētu būt vairāk, ja dati ir līdzīgi kā UK), kas nozīmē tie ir 270 gadā. 10 ir krietni mazāk par 270.

Neko nevar pieņemt kā pašsaprotamu vai vispārīgi pieņemtu. Tāpēc "Es domāju" ļoti pamatots un tieši vietā. Tas dod iespēju citiem sniegt pierādījumus, kas var šo domu pamatot vai apgāzt, nevis sūdzēties, ka tiek prasīti pierādījumi.
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:30. Maijs 2018 - 23:38
(Link)
Ok, aploksnes aprēķins:

Pie 1% (kas IMO ir vairākus desmitus reižu par augstu, redzētā statistika runā par piecciparu, ne septiņciparu skaitļiem) un šī brīža mass shooting biežuma Ziemeļamerikā(~1x nedēļā) inceli drīkstētu būt vainīgi pie vienas reizi 3 gados nevis divām pāris mēnešu laikā - un tie divi ir tikai superskaļie incel sabiedrīvas glorificētie keisi, saistību min vēl vairākos gadījumos.

Nevar runāt par kopējo slepkavību daudzumu, kam, protams,ir daudz sarežģītākas motivācijas un 'oh, incel/MRA/RedPiller' katrā gadījumā vienkārši skaļi neizskan. Kaut gan interpretējot incelus tik plaši, ka sanāk procents vīriešu... Tur arī arī īgnie sievu 'viņa tak krāpa' šāvēji/sitēji utml var pakļūt, kas ir jau ~15-20% no visām slepkavībām ASV+Kanāda. No 1% sabiedrības.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:1. Jūnijs 2018 - 10:06
(Link)
Duh, inceli ir arī sievietes! Pēdējie dati par UK bija, ka 1/8–1/6 nav bijis sekss 26 gadu vecumā. Noteikti visi nav inceli, bet domāt, ka gandrīz visi 26 gadu vecumā ir late bloomers vai aseksuāļi, arī nav diez ko pamatoti. 1% ir ļoti aptuvens skaitlis, bet pilnīgi reāls. Teiksim, sabiedrībā ir aptuveni 1% šizofrēniķu. Cik no mass shooters varētu diagnosticēt arī to? Cik lasīju, tā arī ir diezgan bieži. Vai autisti? Ādams Lanza ir klasisks piemērs.

Protams, jauni vīrieši būs biežāki slepkavības izraisītāji, kas vēl vairāk samazina šo nozīmību.

Bet par pēdējo ir ļoti interesanti, ka itin visas iezīmes ir spektrs, bet cilvēkiem to grūti izprast, tāpēc viņi iedomājas nevis kā bell curve, bet divus stabiņus. Realitāte tāda nav. Es par inceliem pieskaitu cilvēkus, kas aktīvi cenšas dabūt seksu, bet viņiem tas neizdodas, un viņi par to ir ļoti sarūgtināti. Nekādas skaidras klasifikācijas nav, bet ne jau pusaudžiem ir runa. Pieņemu, ka cilvēkiem, kuru sociālajā burbulī šādu personu nav, ir to ļoti grūti iedomāties.
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:1. Jūnijs 2018 - 10:21
(Link)
Seksa neesamība par spīti vēlmei vēl nenozīmē, ka persona ir incel.


Tas apzīmē ļoti konkrētu, ļoti specifisku un toksisku subkultūru, kas jā, piesavinājas pašnosaukumu no citas, queer sieviešu subkultūras.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:1. Jūnijs 2018 - 12:21
(Link)
Par šo jau ar hederu izdiskutējām. Inceli ir involuntary celibates. Incelu toksiskā online subkultūra ir tikai izpausme. Subkultūrai arī nevar aizliegt diskutēt, jo tā nav persona.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:1. Jūnijs 2018 - 17:18
(Link)
aha, nu tipa involuntary alone drinkers - tas ir taads tips ar ko neviens neveelas sadzert.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:1. Jūnijs 2018 - 17:29
(Link)
Saīsināti - inaldri. Arī subkultūra.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba