Februāris 20., 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:17 - mikro-melnās-apenes

(123 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]french_mime
Date:21. Februāris 2017 - 16:30
(Link)
Tas field ir Psychology/Neuroscience un te visi aizvien vairāk veganizējas I'm telling you, UK akadēmijā vispār satieku vairāk vegānus, nekā parastajā publikā, bet varbūt tas tāpēc, ka esmu burbulī. Bet piekrītu, ka vegānus visskaļāk mēdz pārstāvēt indivīdi, kas visbeižāk neraisa simpātijas, kaut gan daļa no tās nepatikas pret vegāniem manuprāt ir saistīta ar nevegānu defensiveness un nevēlmes izpētīt savu assumption "tā vienmēr ir darīts, tātad tā ir labi".

Openness es pieminēju tāpēc, ka tas diezgan labi korelē ar g, ko dara ne visas big 5 dimensijas. Man arī šķiet tīri subjektīvi, ka būt par vegānu nozīmē arī ne tikai diezgan drastiski pārmainīt uzskatu sistēmu, bet arī rīcību, kas kādu laiku nozīmē turēties pretīm immediate reward ausgtāka mērķa labāk, kas arī saistās ar inteliģenci.
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:21. Februāris 2017 - 17:33
(Link)
Varētu būt, ka burbulis 'vegāni, jo saprot cik līdzīgi ir cilvēki un dzīvnieki' maz pārklājas ar 'vegāni, jo korporācijas mūs cenšas noindēt ar chemtrailiem, hormoniem un ģmo', jā. Bet akadēmiķu-vegānu burbulis ir jauns un veidošanās procesā, kamēr tie otrie dod barību kolektīvajiem arhetipiem jau dažus gadu desmitus.



[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:21. Februāris 2017 - 22:00
(Link)
Tur, protams, var strīdēties vai tas mērķis ir panākams ar vegānismu, bet tā jau ir galīgi cita debate
honeybee - mikro-melnās-apenes

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba